Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 36ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Σοβαρό προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης έχει πάρει η Κροτόνε.

Κροτόνε – Σπέτσια (15/04, 20:00): Ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδεύει η Κροτόνε, η οποία έχει ανοίξει στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από την δεύτερη Κάλιαρι. Νικηφόρα τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια της. Εξαιρετική στις τελευταίες αναμετρήσεις μακριά από την έδρα της και η Σπέτσια, η οποία θα κυνηγήσει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να έρθει ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση μιας θέσης στα πλέι οφ. Αναμένουμε 2-3 γκολ στο παιχνίδι, όσα μπαίνουν και στα τελευταία παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Πεσκάρα – Τσεζένα (15/04, 22:00): Στην έκτη θέση της βαθμολογίας συγκατοικούν οι δυο ομάδες, μετρώντας από 55 βαθμούς αμφότερες. Δυο σερί νίκες μετράει η Πεσκάρα, μετά από ένα πολύ κακό σερί εννέα αγώνων, όπου δεν είχε πανηγυρίσει κάποιο ”τρίποντο”. Μια μόλις νίκη μετράει μακριά από την έδρα της Τσεζένα στα τελευταία δεκαπέντε παιχνίδια που έχει δώσει, έχοντας επίσης οκτώ ισοπαλίες και έξι ήττες. Θα κυνηγήσουν και οι δυο τη νίκη, οπότε και περιμένουμε να σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Magicbet)