vivobet logo

Η Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας ηττήθηκε με 1-0 στην Τούμπα από την αντίστοιχη της Αυστρίας και χρειάζεται να ανατρέψει τα δεδομένα στον σημερινό επαναληπτικό που θα γίνει στην NV-Arena του Σεντ Πέλτεν, προκειμένου να δώσει το παρών στα τελικά του επόμενου Euro.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ένα πλήρες κουπόνι με πάνω από 270 αγορές περιμένει τους παίκτες της Vivobet:

  • ΟΛΑ τα Ασιατικά Χάντικαπ
  • Υψηλές αποδόσεις
  • Πληθώρα Combo Bets
  • Chance Mix (εναλλακτική Διπλή Ευκαιρία)
  • Ολικό/Μερικό/Αυτόματο Cash Out (*ισχύουν όροι)

Ενισχυμένοι με τον Κουλούρη, πρώτο σκόρερ της ελληνικής Σουπερλίγκας αλλά και στον προκριματικό όμιλο (5 γκολ σε 6 αγώνες), που απουσίασε από το πρώτο ματς, οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη θα κυνηγήσουν την ανατροπή, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που μετρά 6 νίκες και 1 ισοπαλία στα 7 τελευταία παιχνίδια της.

Η αμιγώς ελληνική Vivobet, 100% αξιόπιστη και ασφαλής, προσφέρει πρωτότυπα στοιχήματα και μοναδικές αγορές σε όλα τα αθλητικά και όχι μόνο γεγονότα, σε κάθε σπορ και από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 21 ετών. Παίξε υπεύθυνα! ΚΕΘΕΑ – Γραμμές απεξάρτησης 210 9215776 και 210 9237777. Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας