Για την 14η αγωνιστική της Segunda Division, η Αλμερία υποδέχεται τη Λα Κορούνια (22:00) σε μια αναμέτρηση που η Tipbet προσφέρει με πλήθος αγορών!

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Αλμερία, μετά και τη νίκη που πήρε επί της Χιχόν (2-1 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φρανθίθκο Φερνάντες φιλοξενήθηκε από τη Ράγιο Μαγιανταχόντα, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0. Βρέθηκε πίσω στο σκορ δυο λεπτά πριν από την ανάπαυλα, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ένα λεπτό πριν από το φινάλε. Μετά και από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, βρίσκεται στην 12η θέση, όπου και μετράει 17 βαθμούς, όσους έχει και η Νουμάνθια. Τέσσερις νίκες και από μια ισοπαλία και ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα.

Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Λα Κορούνια, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νάτχο Γκονζάλες υποδέχθηκε τη Ρεάλ Οβιέδο, της οποίας και επικράτησε με 4-0. Τα τέρματα των Ντουάρτε (21′), Κίκε (65′, 75′) και Κάρλος Φερνάντεθ (73′) ήταν και αυτά που έκριναν και την αναμέτρηση. Με τη νίκη της αυτή, έφτασε τους 26 συνολικά βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση, απέχοντας τέσσερις πόντους από την κορυφή, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, ούσα αήττητη στις τρεις τελευταίες εξόδους της.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet.