Για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League, η Κύπρος υποδέχεται τη Βουλγαρία (21:45) και η Interwetten προσφέρει με πλήθος αγορών!

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια στη διοργάνωση η Κύπρος, μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ραν Μπεν Σίμον φιλοξενήθηκε από τη Σλοβενία, στην έδρα της οποίας πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Αν και προηγήθηκε με το τέρμα του Παπούλη στο 37′, είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει στο τελικό αποτέλεσμα, εφτά λεπτά πριν το φινάλε. Με τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια είναι στην τρίτη θέση του ομίλου της, απέχοντας πέντε βαθμούς από τους δυο πρωτοπόρους. Μόλις μια νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Τιμωρημένοι οι Καστανός (ΜΕ) και Δημητρίου (ΑΜ), ενώ ο Παπουλής (ΜΕ) είναι τραυματίας.

Την πρώτη της ήττα στο Nations League γνώρισε η Βουλγαρία, δίνοντας έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αγώνων στη διοργάνωση. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πέταρ Χούμπτσεφ φιλοξενήθηκε από τη Νορβηγία, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 1-0. Το τέρμα που δέχθηκε στο 31ο λεπτό ήταν αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Παρά την ήττα της αυτή, παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου, με εννέα βαθμούς, όσους έχει και η Σλοβενία. Επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, φιλικά και επίσημα. Απουσιάζουν λόγω κάποιων ενοχλήσεων ο Ίλιεφ (ΤΕ) και ο Ντεσπόντοφ (ΕΠ).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.