Σε αγώνα μπαράζ για τα προκριματικά του Euro U21, η Ελλάδα υποδέχεται την Αυστρία (18:00) στο γήπεδο της Τούμπας, σε μια αναμέτρηση που η Tipbet προσφέρει με πλήθος αγορών!

Δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στα τελικά η Ελλάδα U21, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της. Στο τελευταίο παιχνίδι, η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη υποδέχθηκε τη Λευκορωσία U21, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 2-0. Τα τέρματα των Χατζηγιοβάνη (20′) και Μπουζούκη (πεν. 82′) ήταν και αυτά που της χάρισαν τους τρεις βαθμούς. Παρότι ισοβάθμησε στην κορυφή μαζί με την Κροατία U21, υστερούσε στα μεταξύ τους (ισοπαλία 1-1 εντός, ήττα 2-0 εκτός), με αποτέλεσμα να περάσει ως δεύτερη. Μόλις μια ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της ως γηπεδούχος, μετρώντας ακόμη έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στα προκριματικά προέρχεται η Κροατία U21, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στο τελευταίο από αυτά, η ομάδα του Βέρνερ Γκρέγκοριτς υποδέχθηκε τη Ρωσία, της οποίας και επικράτησε με 3-2. Κάτι που για να συμβεί, οι Αυστριακοί χρειάστηκε να πάρουν τρεις φορές το προβάδισμα στην αναμέτρηση, με τους Γκρμπιτς (13′), Βολφ (48′) και Γιακούποβιτς (75′) να χρίζονται σκόρερ. Τερμάτισε έτσι στη δεύτερη θέση του ομίλου της με 22 βαθμούς, τέσσερις μακριά από την πρωτοπόρο Σερβία U21 και τρεις πάνω από τους τρίτους Ρώσους. Αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, σερί στο οποίο δεν δέχθηκε ούτε γκολ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet.