vivobet logo

Το παιχνίδι της εθνικής Ελλάδας με τη Φινλανδία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Nations League, υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία.

Ωστόσο, το γεγονός ότι πρόκειται για την «πρώτη» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο, δίνει ένα έξτρα κίνητρο τόσο στους διεθνείς μας όσο και στον κόσμο που πρόκειται να το παρακολουθήσει, είτε διά ζώσης από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ είτε τηλεοπτικά.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Όπως και να ‘χει, βέβαια, το στοιχηματικό κομμάτι της αναμέτρησης στη Vivobet έχει πάντα ενδιαφέρον! Και αυτό διότι στο κουπόνι της Vivobet βρίσκονται μοναδικές αγορές, πρωτότυπα συνδυαστικά στοιχήματα και πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις.

  • ΟΛΑ τα Ασιατικά Χάντικαπ
  • Πληθώρα Combo Bets
  • Chance Mix (εναλλακτική Διπλή Ευκαιρία)
  • Ολικό/Μερικό/Αυτόματο Cash Out (*ισχύουν όροι)

Η Ελλάδα διατηρεί ακόμα ελπίδες για την 1η θέση και την άνοδο στη League B, η πρώτη αναγκαία συνθήκη, ωστόσο, είναι η νίκη απόψε με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά. Οι Φινλανδοί έχουν κάνει το 4 στα 4 στον όμιλο και προφανώς έχουν το πάνω χέρι, πάντως η εθνική μας οφείλει να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την απογοητευτική της εικόνα στο 2-0 του Τάμπερε.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις, πολλές και διαφορετικές επιλογές στοιχήματος, 100% ασφάλεια και αξιοπιστία, στην ανανεωμένη πλατφόρμα της αμιγώς ελληνικής Vivobet!

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 21 ετών. Παίξε υπεύθυνα! ΚΕΘΕΑ – Γραμμές απεξάρτησης 210 9215776 και 210 9237777. Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας