Για την 34η αγωνιστική του Brasileirao Serie A, η Σάο Πάολο υποδέχεται τη Γκρέμιο (23:00), σε μια αναμέτρηση που η Tipbet προσφέρει με πλήθος αγορών!

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Σάο Πάολο, μετρώντας μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Κορίνθιανς, με την οποία και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από 72 λεπτά, εν τέλει έφτασε στην ισοφάριση με το τέρμα του Μπρένερ στο 81ο λεπτό της συνάντησης. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Ντιέγκο Αγκίρε στον πάγκο της, με τον Ζαρντίν να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Έφτασε έτσι τους 58 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση, όπου και “συγκατοικεί” με τη Γκρέμιο. Δεν πανηγύρισε νίκη σε κάποιο από τα τέσσερα τελευταία εντός της, μετρώντας χαρακτηριστικά τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Γκρέμιο, μετά και από εκείνη κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο (0-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρενάτο Γκαούτσο υποδέχθηκε τη Βάσκο ντα Γκάμα, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο 12′, κατάφερε να ισοφαρίσει οκτώ λεπτά αργότερα με τον Ζαέλ και εν τέλει να φτάσει στην ανατροπή με τον Ματέους Ενρίκε, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 58 συνολικά και βρίσκεται στην τέταρτη θέση μαζί με την αποψινή της αντίπαλο. Ηττήθηκε μια φορά στα τέσσερα τελευταία εκτός της, όπου και μετράει ακόμη δυο νίκες και μια ισοπαλία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet.