Για την 12η αγωνιστική της Serie A, η Τζένοα υποδέχεται τη Νάπολι (21:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Τζένοα, μετρώντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Ιβάν Τζούριτς φιλοξενήθηκε από την Ίντερ, στην έδρα της οποίας γνώρισε μια βαριά ήττα με 5-0. Πρώτο φετινό παιχνίδι που δεν σκοράρει, ενώ ήταν και η δεύτερη διαδοχική της ήττα, μετά και από εκείνη κόντρα στη Μίλαν (3-1 εκτός). Μετά από έντεκα αγωνιστικές, βρίσκεται στην 12η θέση, μετρώντας 14 βαθμούς, όσους έχει και η Πάρμα. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός στο πρωτάθλημα, αγνοώντας το τρίποντο στα δυο τελευταία.

Αήττητη παραμένει από την πλευρά της εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Νάπολι, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη Παρασκευή, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι υποδέχθηκε την Έμπολι, την οποία και συνέτριψε με το εντυπωσιακό 5-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μέρτενς που σημείωσε χατ τρικ (38′, 64′, 90’+3), ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Ινσίνιε (9′) και Μίλικ (90′), με τους φιλοξενούμενους, έστω και προσωρινά, να μειώνουν σε 2-1 (58′). Έφτασε έτσι τους 25 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση, μαζί με την Ίντερ, απέχοντας έξι πόντους από την κορυφή και τη Γιουβέντους. Τρεις νίκες και δυο ήττες σε πέντε εξόδους στο φετινό πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν, για το Champions League.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.