Για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Μπενφίκα υποδέχεται τον Άγιαξ (22:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Μπενφίκα. Στο τελευταίο παιχνίδι της, η ομάδα του Ρούι Βιτόρια υποδέχθηκε τη Μορεϊρένσε, στα πλαίσια της Primeira Liga, από την οποία και ηττήθηκε με 1-3. Παρότι προηγήθηκε στο σκορ με το τέρμα του Γιόνας στο δεύτερο λεπτό, είδε την αντίπαλο της να φτάνει στην ανατροπή πριν από το ημίχρονο και να παίρνει τη νίκη. Υποχώρησε έτσι στην πέμπτη θέση, με 17 βαθμούς, ούσα τέσσερις μακριά από την κορυφή. Πέντε νίκες και από δυο ισοπαλίες και ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της σε όλες τις διοργανώσεις. Αβέβαιο πλέον το μέλλον του Ρούι Βιτόρια στον πάγκο της. Μια νίκη και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό Champions League.

Αήττητος παραμένει εδώ και εννέα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ο Άγιαξ, μετρώντας οκτώ νίκες και μια ισοπαλία. Το Σάββατο, η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ υποδέχθηκε τη Βίλεμ, στα πλαίσια της Eredivisie, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-0. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Ντόλμπεργκ (11′) και Ντε Γιονγκ (22′) ήταν και αυτά που έκριναν την αναμέτρηση. Έκτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Έφτασε έτσι τους 28 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση της κατηγορίας, απέχοντας πέντε από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός του σε όλες τις φετινές διοργανώσεις. Αήττητος στο φετινό Champions League, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.