Για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Βαλένθια υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις (19:55) και η Betshop προσφέρει το παιχνίδι αυτό με 522+ αγορές.

Την πρώτη της ήττα μετά από εννέα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό δυο νίκες και εφτά ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Βαλένθια. Το Σάββατο, η ομάδα του Μαρθελίνο υποδέχθηκε την Χιρόνα, στα πλαίσια της La Liga, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1. Το τέρμα που δέχθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48′), ήταν αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Παραμένει έτσι χαμηλά στη βαθμολογίας, ούσα και στη 15η θέση, μετρώντας έντεκα πόντους σε ισάριθμες αγωνιστικές. Δεν έχει επικρατήσει σε κάποιο από τα εφτά φετινά εντός της, όπου και μετράει χαρακτηριστικά πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Μετά από τρεις αγωνιστικές στο φετινό Champions League, έχει συγκεντρώσει δυο βαθμούς.

Από ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Γιουνγκ Μπόις, μετρώντας κατά σειρά δυο ισοπαλίες και τρεις νίκες. Το Σάββατο, η ομάδα του Χεράρδο Σεοάν φιλοξενήθηκε από την Γκρασχόπερ, για το πρωτάθλημα, στην έδρα της οποίας επικράτησε με σκορ 0-3. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Οαρό (51′), Φάσναχτ (55′) και Αέμπισερ (82′) ήταν αυτά που της χάρισαν και το τρίποντο, με το οποίο και έφτασε τους 34 βαθμούς, που την διατηρούν σταθερά στην κορυφή, έντεκα βαθμούς πάνω από τη Βασιλεία. Επικράτησε στις εννέα από τις έντεκα φετινές της εξόδους, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και μια ήττα. Μετά από τρεις αγωνιστικές στο φετινό Champions League, έχει συγκεντρώσει ένα βαθμό.

*Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.