Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της Α’ Γαλλίας. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ντέρμπι Μονακό – Μαρσέιγ, ενώ ντέρμπι υπάρχει και στη Βρετάνη ανάμεσα σε Γκινγκάμπ και Ρεν.

Ναντ – Μονπελιέ (17/04, 15:00): Μάλλον θα πρέπει να αποχαιρετήσει τις όποιες πιθανότητες είχε για τετράδα η Ναντ, καθώς η τρίτη διαδοχική ήττα απ’ τη Ρεμς (2-1) την περασμένη εβδομάδα την άφησε στο -9 απ’ τις θέσεις που οδηγούν  στην Ευρώπη. Σε κακό φεγγάρι και η Μονπελιέ, δεν έχει νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-2-3), σερί όπου σκόραρε μόλις δύο γκολ, έμεινε «άσφαιρη» στα 4/5 ματς. Περιμένουμε «κλειστό» ματς.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.63 @Stoiximan)

Ρεν – Γκινγκάμπ (17/04, 18:00): Ντέρμπι της Βρετάνης αυτό ανάμεσα σε Γκινγκάμπ και Ρεν. Δε χωρά αμφιβολία ότι οι γηπεδούχοι είναι πιο ποιοτική ομάδα, έστω κι αν στο γήπεδο τους δεν έχουν πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελαν. Αντιμετωπίζουν την Γκινγκάμπ, που δεν είναι σταθερή εκτός έδρας, έχει στην «πλάτη» της μερικά πολύ «βαριά» σκορ, δε θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο «Roazhon».

Προγνωστικό: Άσσος (1.96 @Goalbet)

Μονακό – Μαρσέιγ (17/04, 22:00): Αρχίζει και γίνεται κωμική η κατάσταση στη Μαρσέιγ, εκεί όπου παίκτες, οπαδοί και διοίκηση κάνουν τα πάντα για να «φάνε» τον Μίτσελ, αλλά αυτός δε λέει να παραιτηθεί. Έφτασε στις 9 σερί αγωνιστικές το αρνητικό σερί των Μασσαλών (0-6-3), οι οποίοι χάνουν δύσκολα εκτός έδρας, αλλά σήμερα παίζουν κόντρα σε μια απ’ τις κορυφαίες εντός έδρας ομάδες, τη Μονακό, η οποία μάλιστα «καίγεται». Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.10 @Betshop)