Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της Α’ Γαλλίας. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη της παραμονής, όπου ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Γκαζελέκ – Λιλ, Λοριάν – Τουλούζ και Τρουά – Ρεμς.

Παρί Σεν Ζερμέν – Καέν (16/04, 18:00): Αδιάφορο παιχνίδι για την Παρί Σεν Ζερμέν, που είναι ήδη πρωταθλήτρια και σκέφτεται τις άλλες διοργανώσεις. Έρχεται από μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, την ίδια ώρα που η Καέν έρχεται από δύο σερί ήττες και πλέον μάλλον αποχαιρετά τις όποιες πιθανότητες είχε για τετράδα. Θα πάμε με το 2-3 Goal που εμφανίζεται συχνά στα ματς της Καέν.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.08 @Stoiximan)

Τρουά – Ρεμς (16/04, 21:00): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον της αναμέτρησης, με τη Ρεμς να «καίγεται» για τη νίκη προκειμένου να κάνει άλμα προς την παραμονή. Προέρχεται απ’ τη σπουδαία επικράτηση επί της Ναντ (2-1), με αποτέλεσμα να πάρει διαφορά δύο πόντων απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, σήμερα μπορεί να πάει στο +5. Λογική επιλογή το «διπλό», αρκεί να μην πέσει κάτω απ’ το 1.70.

Προγνωστικό: Διπλό (1.76 @Goalbet)

Μπορντό – Ανζέ (16/04, 21:00): Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Μπορντό, με την τοπική ομάδα να δείχνει σημάδια ανάτασης στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, όπου πήρε τέσσερις πόντους και ανέβηκε στο +9 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Χρειάζεται μια νίκη ακόμη για να «κλειδώσει» την παραμονή, θεωρούμε ότι σήμερα της παρουσιάζεται ιδανική ευκαιρία κόντρα στην αδιάφορη Ανζέ.

Προγνωστικό: Άσσος (1.80 @Betshop)

Λοριάν – Τουλούζ (16/04, 21:00): Ντέρμπι παραμονής στο Λοριάν, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Τουλούζ, η οποία «καίγεται». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Καέν (1-2), ανέβηκαν στους 42 πόντους και το +8 απ’ την επικίνδυνη ζώνη, χρειάζονται σήμερα τη νίκη για να πλησιάσουν στο στόχο της παραμονής. Από δύο εμφατικές επιτυχίες προέρχεται η Τουλούζ, αμφότερες όμως εντός έδρας, μακριά απ’ το γήπεδο της είναι απελπιστική στο επιθετικό κομμάτι.

Προγνωστικό: NG (2.15 @Magicbet)

Γκαζελέκ – Λιλ (16/04, 21:00): Απ’ τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής, αφού αμφότερες οι ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Στο -2 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας πλέον η Γκαζελέκ, αν δεν κερδίσει και σήμερα τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ δύσκολα. Δε σκόραραν οι Κορσικανοί στα τελευταία τρία ματς, παρά το γεγονός ότι είχαν αρκετές φάσεις για γκολ. Στον αντίποδα, η Λιλ είναι στο καλύτερο μομέντουμ της σεζόν, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και έχει θέσει υποψηφιότητα για τετράδα. Θα το αφήσουμε.

Προγνωστικό: No bet

Μπαστιά – Σεντ Ετιέν (16/04, 21:00): Δεν έχει καθαρίσει με την παραμονή ακόμη η Μπαστιά, καθώς βρίσκεται στο +9 απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Χρειάζεται σίγουρα μια νίκη ακόμη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, θέλει να την πάρει σήμερα με δεδομένο ότι ακολουθούν δύο σερί δύσκολα εκτός έδρας ματς με Γκαζελέκ και Καέν. Πολύ δυνατή εντός έδρας, αντιμετωπίζει τη Σεντ Ετιέν, που μπορεί να προέρχεται από τρεις σερί νίκες, ωστόσο δεν πείθει μακριά απ’ το γήπεδο της.

Προγνωστικό: Άσσος (3.30 @Interwetten)