Προγνωστικά Κόνφερενς: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η σημερινή αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί όπου το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι στις θέσεις των πλέι οφ και της παραμονής στην κατηγορία.

Ίστλιχ – Μπάροου (12/04, 21:45): Τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες μετράει στα τελευταία παιχνίδια της η Ίστλιχ, η οποία στο σημερινό παιχνίδι θα παίξει για τη νίκη που θα την φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πέμπτη θέση. Από αήττητο σερί όμως προέρχεται και η Μπάροου, η οποία εδώ και δέκα αγωνιστικές δεν έχει ηττηθεί, μετρώντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Αδιάφορη στα παιχνίδια που έχουν απομείνει, καθώς δεν προλαβαίνει να καλύψει τη διαφορά από τις πιο πάνω ομάδες, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της. Δεν αναμένεται να σημειωθούν πολλά τέρματα στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Γκρίμσμπι – Μπρέιντρι Τάουν (12/04, 21:45): Τη νίκη που θα την επαναφέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό της παιχνίδι η Γκρίμσμπι, η οποία με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες παραμένει αήττητη στα τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια της. Οριακά εκτός πλέι οφ βρίσκεται ωστόσο και η Μπρέιντρι Τάουν, η οποία δεν πρόκειται να ”χαριστεί” στην Γκρίμσμπι και αναμένεται να παίξει μόνο για το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο ο ένας μόλις βαθμός στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, δεν της δίνει και πολλά περιθώρια για να πετύχει κάτι.

Προγνωστικό: 1 (1.63 @ Goalbet)

Γκίσελι – Ρέξαμ (12/04, 21:45): Να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη θέλει η Γκίσελι, η οποία εδώ και έντεκα παιχνίδια αγνοεί τη νίκη. Έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες ο απολογισμός της σε αυτό το αρνητικό σερί της, όντας δυο βαθμούς πάνω από τις τελευταίες θέσεις. Πολύ κακή μακριά από την έδρα της η Ρέξαμ, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Ελπίζει σε μια θέση για τα πλέι οφ, ωστόσο πρέπει να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι αυτό, κάτι που έχει τη δυνατότητα να πετύχει, καθώς είναι και το φαβόρι.

Προγνωστικό: 2 (2.05 @ Betshop)

Κιντερμίνστερ – Χάλιφαξ (12/04, 21:45): Παρότι έχει ”αποχαιρετήσει” ήδη την κατηγορία, η Κιντερμίνστερ παίζει μόνο για την τιμή της, προερχόμενη από τη νίκη στην έδρα της Γουέλινγκ. Πολύ δύσκολα όμως θα πάρει το δεύτερο διαδοχικό της θετικό αποτέλεσμα, καθώς η Χάλιφαξ ”καίγεται” για βαθμούς και θα παίξει μόνο για τη νίκη. Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης οι φιλοξενούμενοι, έχοντας μια διαφορά μόλις δυο βαθμών από την Μπόρεχαμ που ακολουθεί. Με νίκη παίρνει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: 2 (2.25 @ Magicbet)

Μάκλσφιλντ – Ντόβερ Αθλέτικ (12/04, 21:45): Τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μετράει στα τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Μάκλσφιλντ, ωστόσο πολύ δύσκολα θα προλάβει μια θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα. Έξι νίκες και μια ήττα είναι ο απολογισμός της Ντόβερ στα τελευταία της παιχίδια γεγονός που την έχει φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Θέλει να διατηρηθεί σε αυτή τη θέση και έχει ελπίδες να τα καταφέρει, αρκεί να πάρει τη νίκη σήμερα. Αναμένουμε γκολ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.90 @ Mybet)

Τορκί – Όλτρινχαμ (12/04, 21:45): Τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι θέλουν να πάρουν και οι δυο ομάδες, που έχουν ως στόχο την παραμονή. Σε καλύτερη θέση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι τρεις βαθμούς εκτός επικίνδυνης ζώνης, ωστόσο πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες απολογισμό. Θέλουν τη νίκη για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Επιλογή μας το Under 2.5, που ”βγαίνει” συχνά στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Interwetten)