Σημαντικό παιχνίδι για το Nations League, μεταξύ Πολωνίας και Πορτογαλίας, (11/10, 21:45) και η Betshop προσφέρει πληθώρα επιλογών. 

Με ισοπαλία στην εδρα της Ιταλίας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Nations League η Πολωνία, που μάλιστα προηγήθηκε με τον Ζιελίνσκι στο 40’, αλλά ισοφαρίστηκε με πέναλτι του Ζορζίνιο στο 78’. Έτσι, έχει ένα βαθμό και χρειάζεται τη νίκη κόντρα στους Ίβηρες για να πάρει κεφάλι στον όμιλο. Οι Πολωνοί περιμένουν πολλά από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, και θέλουν να τον δουν να επανέρχεται στα γνωστά του στάνταρ με το εθνόσημο. Η Πολωνία έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Να σημειωθεί ότι τα τρία πιο πρόσφατα ματς ανάμεσα σε Πολωνία και Πορτογαλία έχουν λήξει ισόπαλα, στην κανονική διάρκεια των αγώνων. 

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίζεται στη συγκεκριμένη διοργάνωση η Πορτογαλία. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος βρήκε τον τρόπο και κέρδισε την Ιταλία με σκόρερ τον Αντρέ Σίλβα. Ο επιθετικός της Σεβίλλης άλλωστε, έχει επωμιστεί όλο το βάρος στη γραμμή κρούσης των Πορτογάλων. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ηττηθεί μόλις σε δύο από τα τελευταία 18 παιχνίδια τους, ενώ έχουν πετύχει έστω ένα γκολ σε 16 από αυτά. Αυτή τη στιγμή, είναι πρωτοπόροι στον τρίτο όμιλο της League A, και με νίκη στη Βαρσοβία αποκτούν μεγάλο προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών τους. Ακόμα και με τον Κριστιάνο απών, η Πορτογαλία διαθέτει μεγάλη ποιότητα σε όλες τις γραμμές. 

*Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.