novibet

Η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Οι αγώνες του Champions League μονοπωλούν το φίλαθλο ενδιαφέρον την Τετάρτη, όπου ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στη Novibet μπορεί κανείς να βρει συνδυαστικές αγορές για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Απόψε διεξάγονται πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, ανάμεσα σε ομάδες κορυφαίου επιπέδου. Για τις 22:00 είναι προγραμματισμένα δύο ματς-φωτιά! Η Τότεναμ υποδέχεται στο Λονδίνο τη Μπαρτσελόνα. Οι «πετεινοί» ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς τους στον όμιλο, καθώς την περασμένη αγωνιστική υπέστησαν την ανατροπή (2-1) στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ. Όσον αφορά τους «μπλαουγκράνα», στην πρεμιέρα της φάσης των «32» επιβλήθηκαν της Αϊντχόφεν στο Καμπ Νου με 4-0.

Τότεναμ-Μπαρτσελόνα με 170+ αγορές!

Την ίδια ώρα ματς που… κόβει την ανάσα διεξάγεται και στον ιταλικό Νότο. Η Νάπολι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ (0% γκανιότα**) σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται θέαμα. Οι «παρτενοπέι» στραβοπάτησαν στο πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι τους, όπου ο Ερυθρός Αστέρας τους απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο Βελιγράδι. Από την άλλη, η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ πήρε το «πάνω χέρι» κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, της οποίας επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-2.

Από τα υπόλοιπα ματς των 22:00 έχουν σίγουρα ενδιαφέρον τα Ντόρτμουντ-Μονακό, Αϊντχόφεν-Ίντερ και Πόρτο-Γαλατασαράι. Παράλληλα, στη Μαδρίτη η Ατλέτικο κοντράρεται με την Κλαμπ Μπριζ. Ορεκτικό του κυρίως ποδοσφαιρικού μενού είναι οι αγώνες των 19:55 σε Γαλλία και Μόσχα. Η Παρί υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και η Λοκομοτίβ τη Σάλκε.

Το Champions League παίζει στη Novibet με κορυφαία ειδικά στοιχήματα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

** Αφορά την επιλογή «Νικητής αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας