vivobet logo

Έχοντας υποστεί την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μεσοβδόμαδα με την Άουγκσμπουργκ (1-1), η Μπάγερν κοντράρεται απόψε (21:30) στο Βερολίνο με τη Χέρτα, η οποία, πάντως, της έχει… πάρει τον αέρα, μένοντας αήττητη στις τρεις τελευταίες συναντήσεις της με το «θηρίο» της Μπουντεσλίγκα!

Η Vivobet προσφέρει πάνω από 350 αγορές, έχοντας στο κουπόνι της όλη την γκάμα των Ασιατικών Χάντικαπ, την «εναλλακτική» διπλή ευκαιρία (Chance Mix) και πολλά ακόμα πρωτότυπα στοιχήματα, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές αποδόσεις!

O bookmaker δεν βρέθηκε

Το «Ολυμπιακό Στάδιο» της γερμανικής πρωτεύουσας αναμένεται κατάμεστο και η φετινή Χέρτα, με εξαίρεση την εμφάνισή της στην εμβόλιμη αγωνιστική με τη Βέρντερ (ήττα 3-1), έχει δείξει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Στα μείον της για το σημερινό παιχνίδι, ωστόσο, συγκαταλέγεται η απουσία του βασικού της τερματοφύλακα (Γιάρσταϊν).

Η Μπάγερν του Νίκο Κόβατς -ο οποίος γεννήθηκε στο Βερολίνο και ως ποδοσφαιριστής υπηρέτησε για 8 χρόνια τη Χέρτα- θέλει να επιστρέψει στις νίκες και θα παραταχθεί με την καλύτερη ενδεκάδα της, όπερ σημαίνει ότι επιστρέφουν σε αυτήν οι Λεβαντόφσκι, Ριμπερί, Χάμες Ροντρίγκες, Τιάγκο, Αλάμπα και Μπόατενγκ, που δεν ξεκίνησαν την Τρίτη.

Πλήθος συνδυαστικών στοιχημάτων και πρωτότυπων αγορών βρίσκεται στη Vivobet, τη νέα, αμιγώς ελληνική, 100% νόμιμη, αξιόπιστη και ασφαλή στοιχηματική πλατφόρμα, που ήρθε για να μείνει και να κάνει τη διαφορά!