novibet

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και τη Δευτέρα. Ακολουθεί τριήμερο-φωτιά με εμβόλιμες αγωνιστικές στα κορυφαία πρωταθλήματα και σπουδαίες αναμετρήσεις Κυπέλλων. Για την ώρα, μένουμε στο σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Η 4η αγωνιστική της Superleagueολοκληρώνεται σήμερα με 2 αναμετρήσεις. Η τελευταία μέρα της αγωνιστικής ανοίγει στις 19:00 με το Παναιτωλικός-Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν ακόμα τον πρώτο βαθμό τους στο πρωτάθλημα, αφού μετά το πέρας των 3 πρώτων αγωνιστικών έχουν ηττηθεί ισάριθμες φορές, έχοντας συντελεστή τερμάτων 1-7. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, ξεπέρασαν την εντός έδρας ήττα (1-2) της 1ης αγωνιστικής από τον Ατρόμητο κι έκτοτε συνεχίζουν αήττητοι με μια νίκη και μια ισοπαλία.

Το ελληνικό πρωτάθλημα δίνει τη θέση του στο Κύπελλο, με τη βραδιά να ολοκληρώνεται με το Πανιώνιος-Ολυμπιακός. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» ψάχνουν την πρώτη νίκη τους στη φετινή Superleague, προερχόμενοι από μια ισοπαλία και δύο σερί ήττες. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές –σε σχέση με το ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Μπέτις- έχοντας στόχο να πετύχει την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που τα καταφέρει θα βρεθεί μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα, στο +2 από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

*Αφορά την επιλογή ‘’Νικητής αγώνα’’ πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας