vivobet logo

Αγώνες από τρία κορυφαία πρωταθλήματα περιλαμβάνει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής: Στουτγάρδη – Φορτούνα Ντίσελντορφ (21:30) για την Μπουντεσλίγκα, Μονακό – Νιμ (21:45) για τη Λιγκ 1 και Ουέσκα – Σοσιεδάδ (22:00) για την Πριμέρα Ντιβισιόν.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κοινός παρονομαστής;

Οι 350+ αγορές που προσφέρει για κάθε μία από αυτές τις αναμετρήσεις η Vivobet. Με πρωτότυπα στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις και δίκαιο Cash Out (*ισχύουν όροι), η νέα, αμιγώς ελληνική στοιχηματική πλατφόρμα, καλύπτει όλα τα γούστα!

  • Η Στουτγάρδη αγνοεί τη νίκη (0-1-2) και ο Ταϊφούν Κορκούτ τελεί υπό πίεση. Must win ο αγώνας με την πιο άνετη Φορτούνα, που έρχεται από το 2-1 επί της Χόφενχαϊμ και θα έχει στην ενδεκάδα τρεις παίκτες που απέκτησε το καλοκαίρι από τη… Στουτγάρδη!
  • Η Μονακό… ψάχνεται. Την Τρίτη έχασε δίκαια με ανατροπή από την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2), στο πρωτάθλημα μετά από 5 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 1-2-2 και η νίκη επί της Νιμ μοιάζει επιτακτική. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δείχνουν ως τώρα εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και ικανοί για την έκπληξη στο Λουί Ντε.
  • Η Σοσιεδάδ, με 4/4 Over5 & G/G, ψάχνει τη δεύτερη νίκη της, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη νεοφώτιστη Ουέσκα. Οι γηπεδούχοι, μετά το τραυματικό 8-2 από την Μπαρτσελόνα και την εντός έδρας ήττα από την άμεσα ανταγωνίστριά τους Ράγιο Βαγιεκάνο, θα κάνουν το παν για να μη χάσουν ξανά.

Τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, παίζουν στη Vivobet, με όλα τα Ασιατικά Χάντικαπ, μοναδικά συνδυαστικά στοιχήματα και το Chance Mix, την εναλλακτική επιλογή για διπλή ευκαιρία!