Για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λυών (22:00) και η Interwetten προσφέρει τον αγώνα με πλήθος αγορών.

Μετά από έξι αναμετρήσεις σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει αήττητη, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Στο τελευταίο από αυτά, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχθηκε τη Φούλαμ, για το πρωτάθλημα, κόντρα στην οποία επικράτησε με 3-0, χάρη στα τέρματα των Σανέ (2′), Σίλβα (21′) και Στέρλινγκ (47′). Η πορεία της στο περσινό Champions League ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ με δυο ήττες (3-0 εκτός, 1-2 εντός).

Σε αντίθεση με την αντίπαλό της, η Λυών δεν ικανοποιεί ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της, σε εγχώριες διοργανώσεις, όπου σε πέντε αναμετρήσεις, μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό φιλοξενήθηκε από την Καέν, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Ο Φεκίρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους της είχε δώσει προσωρινά το προβάδισμα, με τον Μεντί στο 88′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Την περασμένη σεζόν, συμμετείχε στο Europa League, φτάνοντας μέχρι τη φάση των «16», για να αποκλειστεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (0-1 εκτός, 2-3 εντός).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.