Για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η Σεβίλλη φιλοξενεί την Σταντάρ Λιέγης (19:55) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με περισσότερες από 440 αγορές!

Από άσχημα αποτελέσματα έρχεται στο εγχώριο πρωτάθλημα η Σεβίλλη, η οποία την Κυριακή ηττήθηκε 2-0 από την Χετάφε εντός έδρας. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τους Ανδαλουσιάνους, μετά απ’ αυτή που προηγήθηκε στο ντέρμπι από την Μπέτις (1-0 εκτός έδρας), στο 1-1-2 το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα. Ανέκαθεν πραγματοποιεί καλή πορεία στην Ευρώπη η Σεβίλλη από το 2005 μέχρι το 2016 κατέκτησε πέντε φορές το Γιουρόπα Λιγκ.

Από την άλλη πλευρά, η Σταντάρ Λιέγης έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό το Σάββατο, παραχωρώντας “λευκή” ισοπαλία (0-0) εντός έδρας με τη Σαρλερουά. Δεύτερη αγωνιστική που αγνοεί τη νίκη, μετά την ήττα που προηγήθηκε από την Έουπεν (2-1 εκτός έδρας), τρέχει ρεκόρ 3-3-1 στις φετινές αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Θέλει να πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα στην Ευρώπη, δύσκολο το έργο που έχει να βγάλει εις πέρας στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”.

*Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.