san pauli - freiburg

Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, εκεί όπου δίνεται μεγάλη μάχη τόσο για τη σωτηρία όσο και για την απευθείας άνοδο.

Πάντερμπορν – Ουνιόν Βερολίνου (08/04, 19:30): Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Πάντερμπορν βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο -4 από την παραμονή της, ενώ η Ουνιόν βρίσκεται στην 9η θέση μακριά από όλους και από όλα. Έδρα και κίνητρο μας οδηγούν στον άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Stoiximan)

Μόναχο 1860 – Γκρόιτερ Φιρτ (08/04, 19:30): Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον και σε αυτό το παιχνίδι, με τη Μόναχο να βρίσκεται στη 15η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και στο -3 από τη σωτηρία της. Η Γκρόιτερ από την πλευρά της βρίσκεται στη 10η θέση μακριά τόσο από τις πρώτες θέσεις, όσο και από τις τελευταίες και απλώς αναμένει το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου. Και πάλι θα πάμε με την έδρα και το κίνητρο.

Προγνωστικό: 1 (2.51 @ Goalbet)

Χάιντενχαϊμ – Μπράουνσβαϊγκ (08/04, 19:30): Αμφότερες βρίσκονται στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχουν βλέψεις για το κάτι παραπάνω.  Βρίσκουν δίχτυα στα παιχνίδια τους, με το σκορ όμως να μην ξεφεύγει ιδιαίτερα. Με την έλλειψη κινήτρου, αναγκαζόμαστε να πάμε με τα στατιστικά, που μας οδηγούν στα 2-3 γκολ.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (1.90 @ Betshop)