vivobet logo

Ο δεύτερος γύρος του Copa del Rey στην Ισπανία ολοκληρώνεται την Πέμπτη και το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στη Νουμάνθια και τη Σπόρτινγκ Χιχόν, δύο ομάδες που θα τα… ξαναπούν σε λίγες μέρες, για το πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβισιόν!

Πάνω από 150 αγορές, με πρωτότυπα και ειδικά στοιχήματα, προσφέρονται στο κουπόνι της Vivobet, η οποία διαθέτει όλη την γκάμα των Ασιατικών Χάντικαπ και δίνει τη δυνατότητα για Cash Out (*ισχύουν όροι) τόσο πριν όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Νουμάνθια και Σπόρτινγκ Χιχόν αναμετρήθηκαν πέρσι ακριβώς (19/9/17 για την ακρίβεια) στο πλαίσιο του 3ου γύρου, στην έδρα της Σπόρτινγκ, με τη Νουμάνθια να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι, έπειτα από το 1-1 των 90′ και 120′.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ήταν μία από τις 3 ισοπαλίες της Νουμάνθια σε 6 ματς στην περσινή διοργάνωση, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 9 τελευταία κυπελλικά παιχνίδια στην έδρα της, μόνο σε ένα επικράτησε στα 90 λεπτά!

Η Σπόρτινγκ, από την άλλη, τρέχει ένα σερί 7 εκτός έδρας επίσημων αγώνων χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες, 5 ήττες), ενώ έρχεται και από οδυνηρή εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από τη Λα Κορούνια, με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις.

Πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και πλήθος επιλογών προσφέρει η Vivobet, η νέα, αμιγώς ελληνική, 100% νόμιμη και αξιόπιστη στοιχηματική πλατφόρμα, που ήρθε για να μείνει και να κάνει τη διαφορά!