Προγνωστικό Μάντσεστερ Γ. - Μπόρνμουθ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνουν σήμερα την 33η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην εκτός έδρας μάχη της πρωτοπόρου Λέστερ με τη Σάντερλαντ και στο ντέρμπι του “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” μεταξύ Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σάντερλαντ – Λέστερ (10/04, 15:30): H Σάντερλαντ έχει την παράδοση με το μέρος της στις συναντήσεις με τη Λέστερ, όμως οι “αλεπούδες” επιζητούν σήμερα ακόμα ένα βήμα προς την επίτευξη του “θαύματος”. Προέρχονται από την τέταρτη σερί νίκη (και πέμπτη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές) με το… αγαπημένο τους σκορ (1-0) και με σημερινό τρίποντο διατηρούν (το λιγότερο) το +7 από τη 2η Τότεναμ. Μόνο ισοπαλίες για τις “μαυρόγατες” στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος, παραμένουν εντός της επικίνδυνης ζώνης. Κλειστό θα είναι το ματς στο “Στάδιο του Φωτός”.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.73 @ Stoiximan)

Λίβερπουλ – Στόουκ (10/04, 18:00): Εκπληκτική η παράδοση για τη Λίβερπουλ, μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 37 εντός έδρας παιχνίδια της με τη Στόουκ για όλες τις διοργανώσεις (31-5-1). Βέβαια, η ήττα αυτή ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ. Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν οι “κόκκινοι” στο ντέρμπι του περασμένου σαββατοκύριακου με την Τότεναμ, συνεχίζουν να κινδυνεύουν με… αποχή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ερχόμενη σεζόν. Η Στόουκ, με τη σειρά της, μετρά μόλις μία ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (4-2-1), αλλά εχει δεχθεί γκολ στα 6/7 ματς. Θα πάμε με το NG λόγω… προϊστορίας.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Goalbet)

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (10/04, 18:00): Πρόκειται ξεκάθαρα για το πιο ενδιαφέρον ματς ολόκληρης της αγωνιστικής. Πολύ μεγάλο το κίνητρο νίκης για αμφότερες, με την Τότεναμ να θέλει να παραμείνει ζωντανή στο… κυνήγι της Στόουκ και τη Γιουνάιτεντ να προσβλέπει σε πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Η παράδοση είναι… συντριπτικά με το μέρος των “κόκκινων διαβολών”, που παραμένουν αήττητοι στις τελευταίες 14 επισκέψεις πρωταθλήματος στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” (8-6-0). Νικηφόρα για την Τότεναμ τα 5/7 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (5-1-1), το πέμπτο τρίποντο στην τελευταία εξάδα αγώνων πρωταθλήματος ζητά η ομάδα του Φαν Χάαλ. Ελκυστική η απόδοση του αμφίσκορου.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Betshop)