novibet

Στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Σοσιεδάδ (21:15) και η Novibet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος επιλογών.

Σταθερή δύναμη τα τελευταία χρόνια στην Πριμέρα η Βιγιαρεάλ, τερματίζει πάντα εντός πεντάδας, εξασφαλίζοντας έτσι το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με μεγάλες προσδοκίες ξεκινάει και φέτος, βγήκε κερδισμένη από τη μεταγραφική περίοδο , δαπάνησε πολλά χρήματα και μπορεί να φανεί ανταγωνιστική απέναντι και στις μεγάλες δυνάμεις του ισπανικού ποδοσφαίρου. Στο τιμόνι της ομάδας συνεχίζει ο Χαβιέρ Καγιέχα από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Από την άλλη πλευρά, η Σοσιεδάδ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με την πορεία που πραγματοποίησε στο περσινό πρωτάθλημα. Είχε παράλληλα και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αυτό φάνηκε να την επηρεάζει αρκετά στο μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν. Τερμάτισε στην 12η θέση με 49 πόντους, δεν κατάφερε να κοιτάξει ποτέ ψηλότερα, ούτε όμως κινδύνεψε με υποβιβασμό .Ο τεχνικός Σακριστάν αποτέλεσε παρελθόν, αντικαταστάτης του ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας