Προγνωστικά Κόνφερενς: Με το πρωτάθλημα να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, η πρωτοπόρος Τσέλτεναμ θέλει να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την δεύτερη Φόρεστ Γκριν, με σκοπό να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Σήμερα στις 17:00 και η δώδεκα αναμετρήσεις της αγωνιστικής.

Μπρέιντρι Τάουν – Φόρεστ Γκριν (09/04, 17:00): Τη νίκη που θα την επαναφέρει εντός πεντάδας και πλέι οφ θέλει να πανηγυρίσει η γηπεδούχους Μπρέιντρι Τάουν, η οποία προέρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες. Αήττητη στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Νίκη όμως θέλει να πανηγυρίσει και η Φόρεστ Γκριν με σκοπό να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες. Under 2.5 η επιλογή μας που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Stoiximan)

Γκίσελι – Τσέλτεναμ (09/04, 17:00): ”Καίγεται” για ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι η Γκίσελι, με σκοπό να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, ούσα δυο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα αγωνιστικές, με πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες απολογισμό. Να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας και τη διαφορά της από τους διώκτες της θέλει η Τσέλτεναμ, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Σήμερα ωστόσο αναμένεται να πάρει τη νίκη.

Προγνωστικό: 2 (1.68 @ Goalbet)

Γκρίμσμπι – Ίστλιχ (09/04, 17:00): Προσπάθεια για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας καταβάλλει η Γκρίμσμπι, η οποία νιώθει την απειλή της Ντόβερ. Αήττητη στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ έχει δεχθεί μόλις τρια γκολ. Αήττητη όμως παραμένει και η Ίστλιχ στα έξι τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια για να επιστρέψει στην πρώτη πεντάδα. Τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί δυο γκολ. Βάση λογικής επιλέγουμε το N/G.

Προγνωστικό: N/G (1.95 @ Betshop)

Γουέλινγκ – Κιντερμίνστερ (09/04, 17:00): Σε ένα θαύμα που θα την διατηρήσει στην κατηγορία ελπίζει η Γουέλινγκ, πράγμα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί. Προέρχεται από δυο σερί νίκες και κόντρα στην Κιντερμίνστερ θα παίξει για το 3×3. Από την πλευρά τους, οι ”Χάριερς” είναι συμβιβασμένοι με την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό, και πλέον είναι αδιάφοροι. Αγωνίζονται ωστόσο για το κύρος τους. Επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων, που έχουν και το κίνητρο.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Magicbet)

Λίνκολν – Τσέστερ (09/04, 17:00): Αδιάφορη παραμένει για τα τελευταία παιχνίδι η Λίνκολν, η οποία έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή της και δεν προλαβαίνει κάποια θέση για τα πλέι οφ. Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ωστόσο θα παίξει για το κύρος της. Να εξασφαλίσει την παραμονή της προσπαθεί στα τελευταία παιχνίδια της η Τσέστερ, χωρίς να παίρνει ωστόσο τα αποτελέσματα που θέλει, μετρώντας μόλις δυο βαθμούς στις έξι προηγούμενες αναμετρήσεις της. Σκοράρουν αμφότερες στα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: G/G (1.50 @ Mybet)

Μπάροου – Μάκλσφιλντ (09/04, 17:00): Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι δυο ομάδες, προερχόμενες από αήττητο σερί. Εννέα παιχνίδια χωρίς ήττα έχει συμπληρώσει η Μπάροου, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αδιάφορη στα τελευταία παιχνίδια της, καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και δεν στοχεύει σε κάτι καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι ένα βαθμό πάνω από την σημερινή της αντίπαλο. Αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες. Βολευόνται και με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.25 @ Stoiximan)

Μπόρεχαμ Γουντ – Σάουθπορτ (09/04, 17:00): Το τελευταίο της χαρτί για παραμονή στην κατηγορία παίζει στο σημερινό παιχνίδι η Μπόρεχαμ Γουντ, η οποία θέλει τη νίκη για να εξακολουθεί να ελπίζει. Μπορεί να πετύχει το στόχο της αρκεί φυσικά να είναι σοβαρή στο παιχνίδι της, όπως και στο τελευταίο εντός. Σε καύτερη θέση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ωστόσο δεν πρόκειται να χαριστούν στην αντίπαλό τους καθώς θέλουν και αυτοί να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Προγνωστικό: Χ (3.27 @ Goalbet)

Όλτρινχαμ – Μπρόμλεϊ (09/04, 17:00): ”Μονόδρομος” η νίκη για την Όλτρινχαμ στο σημερινό παιχνίδι, καθώς σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος, τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Αγνοεί το ”τρίποντο” εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Αδιάφορη στα εναπομείναντα παιχνίδια της η Μπρόμλεϊ, η οποία κατάφερε και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια. Με Under 2.5 τα περισσότερα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, επιλέγουμε ένα ακόμη για σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.00 @ Betshop)

Ρέξαμ – Ντόβερ Αθλέτικ (09/04, 17:00): Με στόχο τα πλέι οφ αγωνίζονται σήμερα και οι δυο ομάδες. Τρεις βαθμοί χωρίζουν τους γηπεδούχους από την πέμπτη θέση και σκοπεύουν να καλύψουν αυτή τη διαφορά από το σημερινό κιόλας παιχνίδι. Έξι νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός τους στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους. Στην τέταρτη θέση οι φιλοξενούμενοι, έχοντας και μια μικρή ασφάλεια, πέντε βαθμών, από τους διώκτες τους. Στο σημερινό παιχνίδι θέλουν να ”κλειδώσουν” και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ για τη άνοδο. ”Λάτρεις” του N/G και οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: N/G (2.20 @ Magicbet)

Χάλιφαξ – Όλντερσοτ (09/04, 17:00): Πάση θυσία νίκη θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι με την Όλντερσοτ, η Χάλιφαξ, που στοχεύει σε παραμονή στην κατηγορία. Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, με δυο βαθμούς να τη χωρίζουν από εκεί, ενώ με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, είναι αήττητη στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Σε καλύτερη βαθμολογική θέση η Όλντερσοτ, η οποία ωστόσο δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της στην κατηγορία. Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Συχνό το N/G στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: N/G (2.40 @ Mybet)

Τορκί – Τρανμίρ (09/04, 17:00): Διαφορετικοί οι στόχοι των δυο ομάδων, ωστόσο θέλουν αμφότερες τη νίκη. Με μια μόλις ήττα στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, η Τορκί θέλει να πάρει τη νίκη με σκοπό να παραμείνει εκτός επικίνδυνης ζώνης και παράλληλα να ανοίξει τη διαφορά της από τις τελευταίες θέσεις. Για μόλις ένα βαθμό παραμένει εντός πλέι οφ η Τρανμίρ, η οποία θέλει να τερματίσει εντός πεντάδας και να διεκδικήσει την άνοδο της. Αήττητη στα δέκα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 2 (2.12 @ Stoiximan)

Γουόκινγκ – Γκέιτσχεντ (09/04, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές η Γουόκινγκ, η οποία έχει απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες σε αυτό το σερί της. Για την ώρα αισθάνεται ασφαλής, ωστόσο πρέπει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να ”κλειδώσει” και τυπικά την παραμονή της. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα η Γκέιτσχεντ, μετά και τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις της. Μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: No Bet