Για την 17η αγωνιστική της Allsvenskan, η Τρέλεμποργκ φιλοξενεί τη Σούντσβαλ (20:00) και η Interwetten προσφέρει τον αγώνα με πλήθος αγορών.

Συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις έδωσε την περασμένη αγωνιστική η Τρέλεμποργκ, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Χάμαρμπι στη Στοκχόλμη. Τρίτη διαδοχική ήττα για την Τρέλεμποργκ, μετά απ’ αυτές που προηγήθηκαν από την Έστερσουντ (4-1) και Χάμαρμπι (1-3), έφθασε τις πέντε ήττες στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές (0-1-5), μετρώντας μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της (1-2-5). Έπεσε μετά από καιρό στις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού (15η), στο -4 απ’ τα μπαράζ και την απευθείας σωτηρία, έχοντας ωστόσο παιχνίδι λιγότερο από τη 14η Μπρομαποϊκάρνα.

Από την άλλη πλευρά, η Σούντσβαλ θα πρέπει να μένει ευχαριστημένη με το βαθμό που κατάφερε να πάρει στην έδρα της με την Νόρκεπινγκ (1-1). Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Σούντσβαλ, μετά απ’ αυτή που προηγήθηκε με την Τζουργκάρντεν (1-1 εκτός έδρας), επέκτεινε το αήττητο σερί της στις τρεις αγωνιστικές (1-2-0), παραμένοντας στην όγδοη θέση με 23 πόντους, στο +7 απ’ τα μπαράζ παραμονής και στο +11 απ’ τον απευθείας υποβιβασμό.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.