Για το Super Cup Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη (23:00) στην Ταγγέρη του Μαρόκου και η Interwetten προσφέρει τον αγώνα με πλήθος αγορών.

Επέστρεψε στον θρόνο της η Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κατέκτησε το νταμπλ στην Ισπανία, όμως η αποτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε πικρή γεύση. Εκμεταλλεύτηκε την ανεπάρκεια της Ρεάλ στο πρωτάθλημα, έκανε… πάρτι στο Κύπελλο, όπου διέλυσε 5-0 τη Σεβίλλη στον τελικό, στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε απ’ τη Ρόμα, σε μια απ’ τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς. Το καλοκαίρι αποφάσισε ότι πρέπει να ενισχυθεί αρκετά και να αποκτήσει βάθος, έκανε περισσότερες κινήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αυτό ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Πιο έτοιμη είναι η Σεβίλλη σε σχέση με την Μπαρτσελόνα, αφού μετράει ήδη τρία επίσημα ματς στα πόδια της. Οι Σεβιγιάνοι αναγκάστηκαν να παίξουν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, απόρροια της 7ης θέσης στην οποία… ξέπεσαν πέρυσι. Έκαναν… χαβαλέ κόντρα στην Ουίπεστ στον δεύτερο προκριματικό γύρο (δύο νίκες με επιμέρους σκορ 7-1), την Πέμπτη υποδέχτηκαν τη Ζαλγκίρις και επικράτησαν μόλις 1-0 χάρη στο γκολ του Μπανέγα στο 34’. Είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, πλέον καλούνται να είναι προσεκτικοί στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.