novibet

Για την 1η αγωνιστική της Premier League, η Γουλβς υποδέχεται τη Έβερτον (19:30) και η Novibet προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών.

Η Γουλβς κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα του Τσάμπιονσιπ, εξασφαλίζοντας άνετα την άνοδο της στην Πρέμιερ Λιγκ και αρκετά πριν τη λήξη της σεζόν. Όλα αυτά στην πρώτη της χρονιά με το νέο πρότζεκτ, στο οποίο εμπλέκεται ο ατζέντης των Ρονάλντο, Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, που έχει κάνει τους «λύκους» ως μία πορτογαλική ομάδα στην Αγγλία!

Η Εβερτον τελείωσε την περσινή σεζόν στην 8η θέση, μία πίσω από αυτή που μοιάζει «ταβάνι» για οποιαδήποτε ομάδα πέραν αυτών του λεγόμενου Big-6. Σε σχέση με πέρυσι υπάρχουν δύο διαφορές. Καταρχάς δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, επομένως δεν αναγκάστηκε να ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία της. Και αυτό την οδήγησε στο να γίνει η πιο δραστήρια αγγλική ομάδα την τελευταία μέρα των μεταγραφών!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας