Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της Σάρπσμποργκ κόντρα στη Ριέκα (21:45) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Η Interwetten προσφέρει τον αγώνα με πλήθος αγορών.

Από τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησε τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της η Σάρπσμποργκ, προσπερνώντας το εμπόδιο της Βεστμάνεγιαρ (συνολικό σκορ 6-0). Στη συνέχεια, βρήκε στο δρόμο της τη Σεν Γκάλεν. Αφού γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Ελβετία, πήρε τη νίκη με 1-0 την προηγούμενη βδομάδα στη Νορβηγία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μόρτενσεν στο 31’. Έτσι, το συγκρότημα του Μπάκε προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης στην παρθενική εμφάνισή του στην Ευρώπη, στα δέκα χρόνια ιστορίας του.

Η Ριέκα έδωσε μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος Κροατίας, ωστόσο τερμάτισε στη 2η θέση με τους 70 βαθμούς που συγκέντρωσε, στο -3 από την πρωτοπόρο Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στο +4 από την 3η Χάιντουκ Σπλιτ. Παράλληλα, εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στην εν λόγω διοργάνωση και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όπως ονομαζόταν πριν χρόνια, μετράει 54 αναμετρήσεις στις οποίες σημείωσε 21 νίκες, 14 ισοπαλίες και 19 ήττες (82-69 τα γκολ). Στις έντεκα τελευταίες πανηγύρισε μόλις δύο νίκες, ενώ στις υπόλοιπες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.