novibet

Για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τον Άγιαξ (21:00) και η Novibet προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών.

Ολοκλήρωσε πέρυσι μια πολύ καλή σεζόν η Σταντάρ Λιέγης, κατακτώντας το κύπελλο και τερματίζοντας στην 2η θέση μετά τα πλέι οφ για τον τίτλο. Παρόλα αυτά η διοίκηση είχε πάρει ήδη την απόφαση να τερματίσει την συνεργασία της με τον Ρικάρντο Σα Πίντο και να εμπιστευτεί τον Μισέλ Πρεντόμ, βάζοντας το ίδιο ψηλά τον πήχη και για την φετινή σεζόν. Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Γάνδη, μέτρησε την πρώτη απώλεια βαθμών, αφού δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Βάασλαντ Μπέβερεν, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς γκολ.

Ο Άγιαξ θέλει να αφήσει πίσω του την άσχημη περσινή σεζόν, με τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη και την απώλεια του τίτλου στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν. Ο Μάρσελ Κάιζερ αντικαταστάθηκε στα μέσα της περιόδου περίπου από τον Έρικ Τεν Χαγκ και ο τελευταίος είδε την διοίκηση του συλλόγου να ενισχύει την ομάδα του με μεταγραφές. Το νέο πρωτάθλημα στην Ολλανδία ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και ο «Αίαντας» υποδέχεται την Χέρακλες στην πρεμιέρα του. Στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της Στουρμ Γκρατς σχετικά εύκολα κερδίζοντας και στα δύο παιχνίδια, πρώτα 2-0 εντός και έπειτα 3-1 εκτός έδρας.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας