novibet

Για την 1η αγωνιστική της Championship στην Αγγλία, η Ρέντινγκ υποδέχεται τη Ντέρμπι (22:00) και η Novibet προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών.

Η Ρέντινγκ έδωσε μεγάλη μάχη για παραμονή την περασμένη σεζόν, την οποία και κέρδισε συγκεντρώνοντας 44 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την επικίνδυνη ζώνη της Τσάμπιονσιπ. Στην τεχνική ηγεσία των «ρόιαλς» παρέμεινε ο Πολ Κλεμέντ, στην οποία βρίσκεται από τα τέλη Μαρτίου, όταν αντικατέστησε τον Γιάαπ Σταμ. Στις έξι φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε η Ρέντινγκ, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της, σημείωσε τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Ντέρμπι κατάφερε να κερδίσει την 6η θέση και παράλληλα τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου συγκεντρώνοντας 75 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Πρέστον. Στο μίνι πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα με συνολικό σκορ 2-1 από τη Φούλαμ στα ημιτελικά και παράλληλα τον αποκλεισμό. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «κριαριών» αποτέλεσε ο Γκάρι Ρόουετ, τη θέση του οποίου πήρε ο παλαίμαχος θρύλος της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ. Στις πέντε φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε η Ντέρμπι σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ήττα.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας