Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ρωσίας, Ούφα και Λοκομοτίβ Μόσχας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην έδρα της πρώτης (18:00) και η Interwetten προσφέρει τον αγώνα με πλήθος αγορών.

Κατακτώντας την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, η Ούφα εξασφάλισε το εισιτήριο για το 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, πραγματοποιώντας πριν από λίγες ημέρες το ντεμπούτο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στα οχτώ χρόνια ζωής της. Την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ανέλαβε στις αρχές Ιούνη ο Σεργκέι Τομάροφ, αντικαθιστώντας τον Σεργκέι Σέμακ που μετακόμισε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Στις οχτώ φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε η ΟΥΦΑ, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της, σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες.

Μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σπάρτακ Μόσχας, η Λοκομοτίβ Μόσχας κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 3ου συνολικά πρωταθλήματος στην ιστορία της την περασμένη σεζόν. Συγκεντρώνοντας 60 βαθμούς τερμάτισε στο +2 από την πρώτη και στο +4 από τη δεύτερη. Παράλληλα, εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ Μόσχας βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2016 ο Γιούρι Σεμίν. Στις πέντε φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε η Λοκομοτίβ Μόσχας στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της σημείωσε μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.