Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα*στο Βρετανικό Grand Slam!

 Το  All England Club ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται το αρχαιότερο Grand Slam τουρνουά με κορυφαία ονόματα σε άνδρες και γυναίκες. Ο Ρότζερ Φέντερερ με την κατάκτηση του Wimbledon το 2017, έφτασε τους 8 mayor τίτλους στην Βρετανία και έγινε ο πολυνίκης του θεσμού στους άνδρες με 8 κατακτήσεις και πλέον κυνηγάει την Μαρτίνα Ναβρατίλοβα που βρίσκεται στην κορυφή με 9 τρόπαια. Ο King Roger που θα ανοίξει την αυλαία σήμερα στο κεντρικό κορτ, έχει θεωρητικά βατούς αντιπάλους μπροστά του, τουλάχιστον ως τα ημιτελικά, ενώ στην άλλη μεριά του ταμπλό Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Τιμ και Ντελ Πότρο θα συναντηθούν για μια θέση στον τελικό της 15ης Ιουλίου.

 Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ!

 Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου έχει ήδη ξεκινήσει και το Predictor συνεχίζει να κάνει την κάθε μέρα πιο συναρπαστική. 25 μέρες με αγωνιστική δραστηριότητα και το ημερήσιο Predictor σου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις €125.000 μετρητά σε όλο το Μουντιάλ!

Ξέρεις τις σωστές απαντήσεις; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε το χρηματικό έπαθλο*!

 Βραζιλία – Μεξικό με 300+ ειδικά στοιχήματα & με επιστροφή* πονταρίσματος αν ο Νεϊμάρ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση!

 Η Σελεσάο πήρε σχετικά εύκολα την πρόκριση χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ταχύτητα στο παιχνίδι της. Με 2 νίκες και μία ισοπαλία πέρασε ως πρώτη τον όμιλο έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις και έχει ως μοναδικό στόχο τον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου. Το Μεξικό αντίθετα, παρότι είχε 2 νίκες στον όμιλο κινδύνεψε να αποκλειστεί μετά την κακή εμφάνικη και την ήττα με 3-0 από τη Σουηδία. Οι El Tri έχουν φτάσει 2 φορές (1970, 1986) στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά στα 6 τελευταία τουρνουά έχει αποκλειστεί από την φάση των 16 της διοργάνωσης.

 *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι