Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινάει τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) η 9η αγωνιστική για τη φετινή Α’ Αργεντινής και ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ατλέτικο Τουκουμάν – Ουρακάν (02/04, 01:00): Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση στο Σαν Μιγκέλ ντε Τουκουμάν, με τις δύο ομάδες να απέχουν μόλις ένα βαθμό στον πίνακα του β’ ομίλου. 16 βαθμούς έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι, που επέστρεψαν στα τρίποντα με το 0-3 επί των Αρχεντίνος Τζούνιορς. Η Ουρακάν έμεινε στο 0-0 στην έδρα των ίδιων αντιπάλων την περασμένη εβδομάδα, στο εξ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής. Συμπλήρωσαν όλα τα χρωστούμενα παιχνίδια τους οι φιλοξενούμενοι, που τρέχουν σερί 5-2-0 στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος. Ελκυστική μοιάζει η επιλογή του αμφίσκορου.

Προγνωστικό: G/G (1.97 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Τεμπερλέι – Εστουδιάντες (02/04, 03:15): Σε πτωτική πορεία η Ατλέτικο Τεμπερλέι, με την εκτός έδρας ήττα από την Ουρακάν (4-2, 21/03) να παίρνει τη σκυτάλη από δύο κολλητές ισοπαλίες. Για την Εστουδιάντες, το νικηφόρο 2-1 επί της Ντεφένσα Χουστίσια αποτέλεσε το τέταρτο τρίποντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (4-0-1). Τα φετινά εντός της Τεμπερλέι και τα αντίστοιχα εκτός των “φοιτητών” μας οδηγούν στο NG.

Προγνωστικό: NG (1.70 @ Goalbet)

Ολίμπο – Ροζάριο Σεντράλ (02/04, 03:15): Η περίοδος “ευφορίας” (2-1-0) έλαβε τέλος για την Ολίμπο με το ατυχές 1-0 στην έδρα της Γοδόι Κρουζ. Βέβαια, έχει συνδυάσει με νίκες τα δύο τελευταία εντός. Διατηρήθηκε στην κορυφή του α’ ομίλου η Ροζάριο Σεντράλ με το νικηφόρο 1-0 επί της αδύναμης Σαρμιέντο. Δε βλέπουμε να … ανοίγει πολύ το σκορ στο “Ρομπέρτο Νατάλιο Καρμινάτι”, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν και μεσοβδόμαδο ματς για το Λιμπερταδόρες.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Betshop)

Ρασίνγκ Κλουμπ – Τίγκρε (02/04, 21:30): Σε εξαιρετική κατάσταση η Ρασίνγκ Κλουμπ, έκανε… πάρτι πριν τη διακοπή στην έδρα της Ατλέτικο Ραφαέλα (3-6), πετυχαίνοντας την τέταρτη σερί νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Τίγκρε ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 3-3 με αντίπαλο τη Νιούελς Ολντ Μπόις και συνεχίζει να μετρά μόλις μία νίκη στη φετινή λίγκα. Οι γηπεδούχοι έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο για το τρίποντο.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Magicbet)

Μπόκα Τζούνιορς – Ατλέτικο Ραφαέλα (02/04, 23:45): Η μετριότατη κατάσταση της Μπόκα Τζούνιορς στο φετινό πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκε και στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λανούς. Η ήττα με 2-0 κράτησε τους “ζενέιζες” μακριά από την κορυφή του β’ ομίλου και το σερί 1-1-2 στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος σίγουρα δεν αποτελεί… αιτία περηφάνιας. Βέβαια, η σημερινή αντίπαλος προσφέρεται για επιστροφή στις νίκες, αφού το ντροπιαστικό 3-6 από τη Ρασίνγκ Κλουμπ αποτέλεσε την έκτη ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Καταλήγουμε στο Under 2.5, που έχει επιβεβαιωθεί στα 6/8 φετινά ματς πρωταθλήματος της Μπόκα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Interwetten)

Μπάνφιλντ – Κολόν Σάντα Φε (03/04, 02:00): Με το ισόπαλο 1-1 έφυγε η Μπάνφιλντ από την έδρα της Ρίβερ Πλέιτ πριν τη διακοπή, παραμένει χωρίς νίκη από την πρεμιέρα (0-4-3). Πλήρης… αποτυχία για την Κολόν Σάντα Φε στο εντός έδρας ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Ουνιόν, καθώς ηττήθηκε με 0-3. Ήταν η τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, δέχθηκε από τρία γκολ και πάνω σε καθένα από τα τέσσερα ατυχή ματς. Βλέπουμε πολλά γκολ στο ματς.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.95 @ Mybet)

Πατρονάτο – Ρίβερ Πλέιτ (03/04, 02:00): Δύο ήττες έχει υποστεί η νεοφώτιστη Πατρονάτο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, αμφότερες όμως εκτός έδρας. Παραμένει αήττητη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα με σερί 2-2-0. Must win το σημερινό ματς για τη Ρίβερ Πλέιτ, καθώς το σερί 1-3-3 στις τελευταίες επτά αγωνιστικές δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο για περαιτέρω γκέλες. Το αρνητικό για τους “μιγιονάριος” είναι ότι δέχονται γκολ με ευκολία. Καταλήγουμε, λοιπόν, στο G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Νιούελς Ολντ Μπόις – Αλντοσίβι (03/04, 20:00): Αμφότερες έχουν ξεχάσει εδώ και αρκετό καιρό τη “γεύση” της νίκης. Στο 0-3-2 το σερί για τη Νιούελς Ολντ Μπόις στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, στο 0-3-3 το σερί για την Αλντοσίβι στις τελευταίες έξι. Στο ισόπαλο 1-1 έχουν λήξει τα δύο τελευταία εντός της Νιούελς, χωρίς διπλό η Αλντοσίβι στο φετινό πρωτάθλημα (0-1-2). Πάντως, έχει καταφέρει αν σκοράρει στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της. Βλέπουμε αμφίσκορο και σε αυτό το ματς.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @ Goalbet)

Σαν Λορέντζο – Μπελγράνο (03/04, 22:15): Τέλος στην… κατηφόρα θέλει να βάλει η Σαν Λορέντζο σε επίπεδο πρωταθλήματος. Μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες (με αυτή τη χρονική σειρά) στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, έμεινε και άσφαιρη στις τελευταίες τρεις. Η Μπελγράνο δε βρίσκεται, βέβαια, σε πολύ καλύτερη κατάσταση, με την εντός έδρας ήττα από τη Βελέζ Σάρσφιλντ (2-3) να είναι η τρίτη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-0-3). Πιστεύουμε ότι θα ενεργοποιηθεί σήμερα ο εγωισμός των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Magicbet)

Σαν Μαρτίν ΣΧ – Αρχεντίνος Τζούνιορς (03/04, 23:15): Μόλις μία ήττα έχει υποστεί η Σαν Μαρτίν ΣΧ στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένει παράλληλα αήττητη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (2-3-0). Ουραγός… στο β’ όμιλο η Αρχεντίνος Τζούνιορς, με συγκομιδή μόλις τριών βαθμών και… απουσία νίκης (0-3-5). Μάλιστα, δεν έχει καν σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Έμεινε στο ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Ουρακάν την περασμένη εβδομάδα, στο εξ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής. Θα βρουν το δρόμο για το τρίποντο οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Betshop)

Ντεφένσα Χουστίσια – Άρσεναλ Σαραντί (03/04, 23:45): Κάποιος έχει… ματιάξει την Ντεφένσα Χουστίσια, με την εκτός έδρας ήττα από την Εστουδιάντες (2-1) να ακολουθεί αυτήν από την Ουρακάν (0-2). Έτσι, αρχίζει και “ξεθωριάζει” το σερί τεσσάρων διαδοχικών νικών που είχε προηγηθεί. Η Άρσεναλ Σαραντί, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα (0-1), που ήταν η δεύτερη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (4-1-2). Χάνουν δυναμική εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, βλέπουμε επιστροφή της Ντεφένσα στις επιτυχίες.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Interwetten)

Βελέζ Σάρσφιλντ – Γοδόι Κρουζ (04/04, 01:30): Ευκαιρία “εκτόξευσης” στον πίνακα του α’ ομίλου έχασε η Βελέζ Σάρσφιλντ με την εντός έδρας ήττα του περασμένου σαββατοκύριακου από την Κίλμες (1-2), στο εξ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής. Απόλυτη εναλλαγή νίκης-ήττας στα έξι τελευταία παιχνίδια της, υποδέχεται σήμερα μία εκ των δύο… κατοίκων της κορυφής. Από το νικηφόρο 1-0 επί της Ολίμπο προέρχεται η Γοδόι Κρουζ, είναι αήττητη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (5-2-0). Θα μπουν πολλά γκολ στο “Χοσέ Αμαλφιτάνι”.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Mybet)

Σαρμιέντο – Ιντεπεντιέντε (04/04, 02:00): Ολοένα και περισσότερο δίνει την εντύπωση η Σαρμιέντο ότι αδυνατεί να “σηκώσει κεφάλι”. Παραμένει χωρίς νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, δε σκόραρε καν στις 4/5 τελευταίες. Φουλ για την τέταρτη σερί νίκη της η Ιντεπεντιέντε, μετά από αυτές επί των Κολόν Σάντα Φε (4-1), Μπάνφιλντ (1-3) και Πατρονάτο (2-1). Όλοι οι οιωνοί “προμηνύουν” το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (1.97 @ Stoiximan)

Ουνιόν Σάντα Φε – Λανούς (05/04, 03:15): Με θετική ψυχολογία θα υποδεχθεί η Ουνιόν Σάντα Φε τη δυνατή Λανούς, καθώς το εμφατικό 0-3 στο εκτός έδρας ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στη συμπολίτισσα Κολόν έβαλε ηχηρό τέλος σε ένα ατυχές σερί 0-2-3. Στο 6-1-1 το εξαιρετικό σερί για τη Λανούς στο φετινό πρωτάθλημα, αν και αγνοεί τη νίκη στις δύο τελευταίες εξόδους της (0-1-1). Θα πάρουν το διπλό οι φιλοξενούμενοι, αφού το δέλεαρ της παραμονής στην κορυφή του β’ ομίλου είναι μεγάλο.

Προγνωστικό: 2 (2.55 @ Betshop)

Χιμνάσια Λα Πλάτα – Κίλμες (05/04, 03:15): Η πρώτη νίκη για τη Χιμνάσια Λα Πλάτα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2) ήταν το διπλό επί της Άρσεναλ Σαραντί (0-1) πριν τη διακοπή. Παραμένει αήττητη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Από ζευγάρι νικών προέρχεται η Κίλμες, τέσσερις ισοπαλίες συμπληρώνουν το αήττητο σερί των τελευταίων έξι αγώνων πρωταθλήματος. Έχει δεχθεί γκολ στα 5/6 ματς, οπότε το G/G μοιάζει μια ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Magicbet)