Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ!

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου έχει ήδη ξεκινήσει και το Predictor συνεχίζει να κάνει την κάθε μέρα πιο συναρπαστική. 25 μέρες με αγωνιστική δραστηριότητα και το ημερήσιο Predictor σου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις €125.000 μετρητά σε όλο το Μουντιάλ!

Ξέρεις τις σωστές απαντήσεις; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε το χρηματικό έπαθλο*!

Νιγηρία – Αργεντινή με 300+ ειδικά στοιχήματα & με επιστροφή* πονταρίσματος αν ο Μέσι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση!

Η Νιγηρία παρότι όλοι την είχαν ξεγραμμένη, με τη νίκη επί της Ισλανδίας έδειξε ότι δεν θα τα παρατήσει εύκολα και θα παλέψει για την πρόκριση μέχρι τέλους. Με αντίπαλο την Αργεντινή παίζει για δύο αποτελέσματα και σε ακραίο σενάριο έχει ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση. Αντίθετα, η Αλμπισελέστε, βρίσκεται σε κρίση μετά τις κακές εμφανίσεις και την ήττα με 3-0 από την Κροατία. Οι παίκτες είναι σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Σαμπαόλι και για την ενδεκάδα σήμερα θα αποφασίσουν ο Μέσι με το Μασεράνο με μοναδικό στόχο τη νίκη, για να μην αποκλειστούν από τη φάση των ομίλων όπως το 2002 στη Ν.Κορέα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.