Για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει το Μαρόκο (15:00), σε μια αναμέτρηση που προσφέρεται από την Betshop με πλήθος αγορών.

Μ’ έναν Κριστιάνο Ρονάλντο από άλλο… πλανήτη, η Πορτογαλία έθεσε σε δεύτερο πλάνο τα αμυντικά προβλήματα στην πρεμιέρα εναντίον της Ισπανίας και αποχώρησε ικανοποιημένη από το γήπεδο. Έκανε σούπερ έναρξη με το πέναλτι του Ρονάλντο στο 4′, είχε μια-δυο ευκαιρίες για δεύτερο γκολ όσο οι Ισπανοί ήταν αιφνιδιασμένοι, ωστόσο προϊόντος του χρόνου η «φούρια ρόχα» πήρε εξ ολοκλήρου τα ηνία. Ισοφάρισε στο 24′ με τον Ντιέγκο Κόστα σε φάση όπου ίσως υπάρχει επιθετικό φάουλ, όμως λίγο πριν το φινάλε ο Ρονάλντο έκανε ξανά το 1-2 (το «έπνιξε» ο Ντε Χέα). Καλύτερη η Ισπανία στο δεύτερο 45λεπτο, ισοφάρισε με τον Ντιέγκο Κόστα στο 55′, ο Νάτσο το 3-2 τρία λεπτά αργότερα με καταπληκτικό βολέ, η Πορτογαλία έμοιαζε ανήμπορη να δημιουργήσει καταστάσεις. Τελικά, ο Κριστιάνο «έλαμψε» ξανά στο 88′, όταν με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-3!

Μια απ’ τις απογοητεύσεις της πρεμιέρας ήταν το Μαρόκο, που ουσιαστικά έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του. Υπήρχαν υψηλές προσδοκίες για την εικόνα του, ήταν το φαβορί κόντρα στο αδύναμο Ιράν, παρά την κατοχή και την πρωτοβουλία, η αλήθεια είναι ότι δεν άξιζε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Είχε 68% ποσοστό κατοχής, το υψηλότερο που έχει καταγραφεί μετά το Μουντιάλ 2010 για ομάδα που χάνει παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο ότι δεν άξιζε να χάσει, αυτό συνέβη εξαιτίας του αυτογκόλ του Μπουχαντούζ στις καθυστερήσεις. Μόλις τρεις τελικές προσπάθειες εντός στόχου είχαν οι Αφρικανοί, οι οποίοι έδειξαν λίγα πράγματα στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι, πλέον οι ελπίδες τους για πρόκριση είναι απειροελάχιστες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.