novibet

Για τον έκτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Σουηδία αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα (15:00) και η Novibet προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών.

Για πολλούς λόγους η Σουηδία είναι μια ειδική περίπτωση. Οι Σκανδιναβοί χωρίς τον ηγέτη τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση του Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 2006, απέδειξαν πως η ζωή συνεχίζεται και χωρίς τον “Ίμπρα”, ο οποίος ήταν το σημείο αναφοράς της Εθνικής από το 2001 έως και το 2016. Η Σουηδία γύρισε σελίδα, το επιβεβαίωσε τόσο στα προκριματικά, όσο και στα πλέι οφ όπου απέκλεισε την Ιταλία (1-0, 0-0) και ταξίδεψε στη Ρωσία με πρωταρχικό στόχο την πρόκριση στους “16”. Σε έναν όμιλο μάλιστα που ήρθαν τα πάνω κάτω μετά την ήττα της Γερμανίας από το Μεξικό, το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τους Σουηδούς.

Για δέκατη φορά στην ιστορία της η Νότια Κορέα δίνει το “παρών” στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα από το 1986 και έπειτα συμμετέχει ανελλιπώς στα τελικά του Μουντιάλ, ενώ η μεγαλύτερη της επιτυχία σημειώθηκε το 2002, όταν και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, που συνδιοργάνωσε με την Ιαπωνία. Κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον πρώτο προκριματικό όμιλο της Ασίας και γνωρίζει πως η αποστολή της για πρόκριση στους “16” είναι κάτι περισσότερο από δύσκολη. Σε όμιλο με Γερμανία, Σουηδία και Μεξικό καλείται να υπερβάλει εαυτόν, κομβικό το σημερινό παιχνίδι, καθώς σε περίπτωση που πάρει κάτι θετικό, θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα στο Μεξικό τη 2η αγωνιστική.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Novibet.