Για την πρώτη αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Ισλανδία (16:00), σε μια αναμέτρηση που προσφέρεται από την Betshop με πλήθος αγορών.

Έφτασε μια… ανάσα απ’ τον αποκλεισμό η Αργεντινή στην προκριματική φάση του Μουντιάλ, ωστόσο στο φινάλε σοβαρεύτηκε και πήρε αυτό που ήθελε. Χρειάστηκε ένα χατ-τρικ του Μέσι στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με το Εκουαδόρ για να φέρει την απευθείας πρόκριση μέσω της τρίτης θέσης, θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο για 17η φορά, μετράει δύο κατακτήσεις, η τελευταία το 1986, ηττήθηκε στον τελικό απ’ τη Γερμανία το 2014. Θέλει να αποτινάξει από πάνω της την ταμπέλα της «λούζερ», έρχεται από τρεις διαδοχικούς χαμένους τελικούς συμπεριλαμβανομένων και των Κόπα Αμέρικα.

Δεύτερη σερί μεγάλη διοργάνωση για την Ισλανδία, που αποδεικνύει ότι η πορεία της στο Euro 2016 (έφτασε μέχρι τα προημιτελικά) δεν ήταν τυχαία. Τερμάτισε πρώτη σε όμιλο με Κροατία, Ουκρανία και Τουρκία, πήρε πανάξια την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της, επιτυχία που από μόνη της αποτελεί τεράστια υπέρβαση. Είναι μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα, ρίχνει πολύ τρέξιμο στο γήπεδο και μοιάζει βέβαιο ότι δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολο εμπόδιο για κανέναν, έστω κι αν έρχεται από κακές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.