Τα περιμέναμε, τα θέλαμε και χάρη στην betshop – σύντομα- θα τα έχουμε! Την ερχόμενη Τρίτη (19/6) η επικοινωνία με την betshop περνάει σε άλλο… level με το νέο «πακέτο» stickers που θα κυκλοφορήσει στο Viber!

Και επειδή εμείς έχουμε τις… άκρες, μάθαμε ότι εκτός από μουντιαλικές ατάκες, τα νέα αυτοκόλλητα της betshop θα έχουν και στοιχηματικές φράσεις, αλλά και ολοκαίνουριο design!

Έτοιμοι για spoiler; Λοιπόν… Ποια είναι η αγαπημένη σου συνήθεια πριν τη σέντρα των αγώνων του Μουντιάλ; «Πίτσα, μπύρα και μπάλα», θα απαντήσεις και θα έχεις απόλυτο δίκιο! Ορίστε και το «αυτοκόλλητο» που θα στέλνεις στο εξής!

Στο στοιχηματικό κομμάτι, θες ρε παιδί μου να δείξεις στον φίλο σου ότι πραγματικά αγαπάς το στοίχημα. Ότι ειδικά τώρα στο Μουντιάλ το σκέφτεσαι συνέχεια! Ε, λοιπόν, έχεις τον τρόπο! Με το… αληθινό (μην ντρέπεσαι, έχει συμβεί σε όλους) «Στοίχημα Παντού» τα λες όλα, χωρίς να χρειάζεται άλλη εξήγηση!

Αρκετά όμως με τα… spoilers! Να αναφερθούμε τώρα στο πρώτο «πακέτο» που είχε λανσάρει πριν τρεις μήνες η betshop στο Viber με τα πρώτα της αθλητικά αυτοκόλλητα! Άκου, λοιπόν: Το συγκεκριμένο «πακέτο» με την ονομασία «betshop.gr stickers» θα βρίσκεται μέχρι τέλος Ιουνίου στο Viber και – αν δεν το έχεις εγκαταστήσει ήδη- οφείλεις να το έχεις στο κινητό σου και να γίνεις ένας από τους 69.000+ που τα έχουν κατεβάσει.

«Τρέξε» να προλάβεις! Ο τρόπος είναι απλός. Μπαίνεις στη γνωστή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, επιλέγεις «Aγορά Αυτοκόλλητων» και κατεβάζεις το πακέτο «betshop.gr stickers»! Μεγάλο… κόλλημα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις