Σαουδική Αραβία και Ελλάδα κοντράρονται σήμερα (20:30) στην Ισπανία στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, σε μια αναμέτρηση που προσφέρεται από την Betshop με πλήθος αγορών.

Σε καθεστώς προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ βρίσκεται η Σαουδική Αραβία, που προσπαθεί να εντάξει στο κλίμα της όσο πιο γρήγορα γίνεται τον νέο προπονητή, Χουάν Αντόνιο Πίτσι. Επιστρέφει σε Μουντιάλ η Σαουδική Αραβία μετά από 12 χρόνια, μετά από την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας το 2006. Στο πλέον κρίσιμο τελευταίο της παιχνίδι, επικράτησε 1-0 της Ιαπωνίας και τσέκαρε το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας, όπου κληρώθηκε σε όμιλο με Ρωσία, Ουρουγουάη και Αίγυπτο.

Ένα νέο look θα δείξει σήμερα η Ελλάδα στη Σεβίλλη, στο δυνατό φιλικό τεστ με τη Μουντιαλική Σαουδική Αραβία. α.  Ο Μίκαελ Σκίμπε κάλεσε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται μόνο στο εγχώριο πρωτάθλημα (συν τον Τζιόλη), κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε πολλά φρέσκα πρόσωπα. Οκτώ παίκτες καλούνται για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών, πρόκειται για τους Ρισβάνη, Χατζηϊσαΐα, Γιαννούλη, Λαμπρόπουλο, Πασαλίδη, Νικολάου, Γαλανόπουλο και Μανιά.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.