Για την 37η αγωνιστική της Serie A, η Ίντερ φιλοξενεί τη Σασουόλο (21:45), σε μια αναμέτρηση που προσφέρεται με πλήθος αγορών από την Interwetten.

Στο -2 από τη Λάτσιο και την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται η Ίντερ, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Σπαλέτι για την ίδια διοργάνωση σημείωσε τρεις νίκες και μία ήττα. Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κάλιαρι (4-0 εντός έδρας), Κιέβο (2-1 εκτός έδρας) και Ουντινέζε (4-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τη Γιουβέντους (3-2 εντός έδρας) στο «Derby d’ Italia».

Απ’ την άλλη, η Σασουόλο πανηγύρισε και μαθηματικά την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας την προηγούμενη βδομάδα, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 της Σαμπντόρια. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πολιτάνο από πλάγια θέση με δυνατό σουτ στο 68’, μετά την ασίστ του Ντάνκαν. Στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε το συγκρότημα του Ιακίνι για την ίδια διοργάνωση σημείωσε τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, αυτήν από την Κροτόνε (4-1 εκτός έδρας) στις 29 Απριλίου.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.