Για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ (22:05), στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. 

Η Μαρσέιγ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία από τη Λειψία και με το εμφατικό 5-2 να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, οι Μασσαλοί το Σάββατο διέλυσαν 5-1 τη Λιλ εντός έδρας. Έφθασαν έτσι τις δύο σερί νίκες και διεύρυναν το αήττητο σερί τους στις τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), συνεχίζουν να μοιράζονται τη δεύτερη θέση μαζί με τη Λυών στους 69 πόντους. Σήμερα η Μαρσέιγ καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό.

Απ’ την άλλη, η Σάλτσμπουργκ έκανε τη μεγάλη ανατροπή στον προηγούμενο γύρο και μετά την ήττα με 4-2 στη Ρώμη από τη Λάτσιο, κατάφερε να κάνει τρομερή ανατροπή στον αγώνα ρεβάνς της Αυστρίας, κερδίζοντας τους Ρωμαίους με 4-1. Στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα η Σάλτσμπουργκ έρχεται από δύο σερί νίκες, μετράει συνολικό απολογισμό 21-8-2 με 70-23 τέρματα και βρίσκεται φυσιολογικά στην κορυφή της κατάταξης και στο +11 απ’ τη δεύτερη θέση. Θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, ωστόσο το έργο της στη Μασσαλία μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η αναμέτρηση προσφέρεται από την Betshop με πλήθος αγορών.

***Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.