5% πριμ* στον αγώνα Σάλτσμπουργκ – Λάτσιο & 220+ ειδικά στοιχήματα!

Οι Λατσιάλοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά το 4-2 της πρώτης αναμέτρησης. Οι Ταύροι από την άλλη μεριά, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους όπου έχουν δεχτεί μόλις δύο γκολ στις 7 φετινές Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που έχουν δώσει στο Red Bull Arena.

Μαρσέιγ – Λειψία με επιστροφή* πονταρίσματος αν ο Μήτρογλου σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση!

Παρότι το σκορ του πρώτου ματς ήταν μόλις 1-0 υπέρ της Λειψίας, η αναμέτρηση είχε αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Εντός έδρας η Μαρσέιγ έχει μόλις δύο ήττες σε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με συνολικό απολογισμό 51-20 γκολ και 6/8 τελευταία παιχνίδια να έχουν λήξει Goal/Goal. Αντίστοιχα αποτελέσματα και για την Λειψία (7/9 Goal/Goal) που έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα Ευρωπαϊκά ματς εκτός της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ.

8o τζάκποτ* στο Predictor

H ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά*! Μάντεψε το ακριβές λεπτό που θα μπει το πρώτο γκολ σε δύο αγώνες δηλώνοντας συμμετοχή με την εβδομαδιαία σου “Πρόβλεψη” και γίνε εσύ ο παίκτης της εβδομάδας που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο*.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

***Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Bwin