Επιστροφή* πονταρίσματος αν ο Ρούντι Φερνάντεθ σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις Κάουνας! 

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα από τη Βαλένθια στο ισπανικό ντέρμπι, έχασε έδαφος στο κυνήγι για το πλεονέκτημα έδρας και πλέον βρίσκεται σε τετραπλή ισοβαθμία με Ζαλγκίρις, Χίμκι και Παναθηναϊκό στις θέσεις 4 έως 7. Στο Κάουνας η Ρεάλ είχε πάρει άνετη νίκη με 87-66 έχοντας σε μεγάλη μέρα το ‘’Παιδί Θαύμα’’, Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος θα απουσιάζει από το σημερινό ματς.

10% επιστροφή* στις απώλειες στον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός.

Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 37 φορές στην μακρά και πλούσια ιστορία τους, ενώ οι κόντρες μεταξύ τους παρομοιάζονται με τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Λος Άντζελες Λέικερς και Μπόστον Σέλτικς στους ιστορικούς τελικούς της δεκαετίας του 70 και του 80. Ασφαλώς ξεχωρίζουν οι τρεις τελικοί, δύο με νικητή τον Παναθηναϊκό (2000 στη Θεσσαλονίκη, 2011 στη Βαρκελώνη) και έναν τη Μακάμπι (2001 στο Παρίσι). Συνολικά, ο Παναθηναϊκός μετρά 19 νίκες έναντι 18 της Μακάμπι, ενώ το σκορ στο Ισραήλ είναι 11-6.

5o τζάκποτ* στο Predictor

H ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά*! Μάντεψε το ακριβές λεπτό που θα μπει το πρώτο γκολ σε δύο αγώνες δηλώνοντας συμμετοχή με την εβδομαδιαία σου “Πρόβλεψη” και γίνε εσύ ο παίκτης της εβδομάδας που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο*.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

***Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Bwin.