Η προσφορά ημέρας* σερβίρεται πρώτο τραπέζι… vista!

Στη μάχη για την παραμονή στη Super League, μια από τις μεγαλύτερες μέρες του… πολέμου είναι η σημερινή για Πλατανιά και Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για να ξαναμπούν στο… κόλπο, την ώρα που η «ελαφρά ταξιαρχία» γνωρίζει πως, με νίκη βγαίνει από τη ζώνη του υποβιβασμού! Πλατανιάς – Απόλλων Σμύρνης με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*!

Ντέρμπι ουραγών και στη LaLiga! Η τελευταία του πίνακα, Μάλαγα, δοκιμάζεται στην έδρα της προτελευταίας Λας Πάλμας, σε μια αναμέτρηση που αποτελεί ευκαιρία ανάκαμψης και για τις δύο ! Καταλογίστηκε πέναλτι στον αγώνα Λας Πάλμας – Μάλαγα; Στη Vistabet έχει επιστροφή χρημάτων*!

Η έκπληξη της ημέρας* στο ζωντανό καζίνο! Μαζί, νέα παιχνίδια στα live games και virtual sports για να παίζεις όποια στιγμή επιθυμείς, με γραφικά που κόβουν την ανάσα!

* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

“21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.”