Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού στην Τσάμπιονσιπ. Η Χαλ υποδέχεται την Νότιγχαμ, η Ίπσουιτς την Μπλάκμπερν και η Μπράιτον τη Ρέντινγκ.

Χαλ – Νότιγχαμ (15/03, 21:45): Ακόμα μία «γκέλα» για την Χαλ, η οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Μίλτον Κέινς Ντονς, εντός έδρας. Αγνοεί το «τρίποντο» στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της (0-2-1). Βρίσκεται στο -2 από την απευθείας άνοδο. Από την άλλη πλευρά η Νότιγχαμ γνώρισε την εντός έδρας βαριά ήττα με 3-0 από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, επιστρέφοντας γρήγορα στα αρνητικά αποτελέσματα (1-0-5). Στο +9 από τις επικίνδυνες θέσεις. Οκτώ σερί Under 2,5 η γηπεδούχος, οκτώ στις τελευταίες εξόδου της η φιλοξενούμενος. Λογικό να καταλήξουμε κι εμείς σ’ αυτό το σημείο.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Stoiximan)

Ίπσουιτς – Μπλάκμπερν (15/03, 21:45): Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Κάρντιφ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ίπσουιτς, επιστρέφοντας έτσι μετά από τρία παιχνίδια αήττητη (2-1-0) στα αρνητικά αποτελέσματα. Στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Μπλάκμπερν υπέστην την ήττα από τη Λιντς με 2-1, εντός έδρας. Αλλοπρόσαλλη, τρέχει ρεκόρ 3-0-3 στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στο -7 από τις επικίνδυνες θέσεις. Υπερβολικά δελεαστικές οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσσο, από τη στιγμή που η φιλοξενούμενος έχει να πανηγυρίσει «διπλό» εδώ και επτά αγωνιστικές (0-2-5).

Προγνωστικό: 1 (2.38 @ Goalbet)

Μπράιτον – Ρέντινγκ (15/03, 21:45): Για δεύτερη συνεχόμενη φορά που η Μπράιτον κολλάει στο μηδέν, αυτή τη φορά με την Σέφιλντ στις 8/03 (0-0). Επέκτεινε ωστόσο το αήττητο σερί της στις τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Παραμένει εντός πλέι οφ, στο -2 από την απευθείας άνοδο. Από την άλλη πλευρά η Ρέντινγκ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές αήττητη (2-3-0), από την Χάντερσφιλντ με 3-1, εκτός έδρας. Βρίσκεται στο +8 από τον υποβιβασμό και δεν ανησυχεί.  Δυσκολεύεται στο γκολ η γηπεδούχος, πολύ πιθανό να επηρεάσει την Ρέντινγκ τον Over στα τελευταία παιχνίδια και να δούμε μια κλειστή αναμέτρηση.

Προγνωστικό: N/G (1.65 @ Betshop)