Συνέχεια στις εξαιρετικές επιδόσεις θέλει να δώσει ο Άγιαξ που υποδέχεται τη Ναϊμέγκεν. Κάτι ανάλογο ψάχνει και η πρωτοπόρος Αϊντχόφεν που φιλοξενεί τη Χέρενφεν με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Ντε Γκράαφτσαπ – Ρόντα (11/03, 21:00): Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Τσβόλε, με την Ντε Γκράαφτσαπ να γνωρίζει την ήττα με 2-1. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί της ήττα, ενώ συνολικά αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, ενώ μόλις σε μια από τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Φίτεσε, με τη Ρόντα να γνωρίζει την ήττα με 1-2. Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα, μετρώντας συνολικά μόλις μια νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, όπου μόλις σε ένα εξ αυτών διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,87 Stoiximan)

Τβέντε – Τσβόλε, (12/03, 19:30): Τέλος στο νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών έβαλε η Τβέντε που ηττήθηκε με 2-1 από την Ντε Χάαγκ την προηγούμενη αγωνιστική. Ψάχνει αντίδραση και επιστροφή στις επιτυχίες και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της όπου προέρχεται από πέντε σερί νίκες, με το over 2,5 να έχει εμφανιστεί στα 10 από τα 12 συνολικά παιχνίδια της την φετινή σεζόν. Χωρίς να εντυπωσιάσει η Τσβόλε επικράτησε με 2-1 της Ντε Γκράαφτσαπ επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Κακή εκτός μετράει μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της, όπου στα πέντε τελευταία επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,57 Goalbet)

Βίλεμ – Άλκμααρ, (12/03, 19:30): Τον διασυρμό με 0-4 από τον Άγιαξ γνώρισε η Βίλεμ την προηγούμενη αγωνιστική, επιστρέφοντας άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα. Μετράει μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της, ενώ το n/εμφανίστηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Επιστροφή στις νίκες για την Άλκμααρ που επικράτησε με 2-0 της Εξέλσιορ την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί δυο αναμετρήσεων, όπου μετρούσε δυο ήττες. Κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, όπου εμφανίστηκε το over 3,5.

Προγνωστικό: 2 (2,00 Interwetten)

Αϊντχόφεν – Χέρενφεν (12/03, 20:45): Συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις για την Αϊντχόφεν που επικράτησε με 0-3 της Γκρόνιγκεν την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια της, ενώ συνολικά μετράει μόλις μια ήττα στα 24 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Ουτρέχτης με τη Χέρενφεν να γνωρίζει την ήττα με 0-4 από την αντίπαλο της. Προβληματίζει στα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία.

Προγνωστικό: 1 (1,25 @ mybet)

Εξέλσιορ – Γκρόνινγκεν, (12/03, 21:45): Έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Άλκμααρ, με την Εξέλσιορ να γνωρίζει την ήττα με 2-0. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα και τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με το n/να έχει εμφανιστεί στα επτά από τα εννέα τελευταία. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Γκρόνινγκεν που γνώρισε βαριά ήττα με 0-3 από την Αϊντχόφεν. Τέταρτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, όπου σε καμία από τις δυο τελευταίες δεν κατάφερε να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,90 Betshop)

Ουτρέχτη – Ντεν Χάαγκ, (13/03, 13:30): Έκανε πλάκα την προηγούμενη αγωνιστική στη Χέρενφεν, με την Εξέλσιορ να επικρατεί με 0-4 της αντιπάλου της. Δεύτερη σερί νίκη, αλλά και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με το over 2,5 να έχει εμφανιστεί στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Τέλος στο αρνητικό σερί δυο συνεχόμενων ηττών έβαλε η Ντεν Χάαγκ, που επικράτησε με 2-1 της Τβέντε την προηγούμενη αγωνιστική. Θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, έχοντας ωστόσο, δύσκολη αποστολή κόντρα στη φορμαρισμένη Ουτρέχτη.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,70 Magicbet)

Χέρακλες – Καμπούρ, (13/03, 15:30): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Χέρακλες που ηττήθηκε με 1-0 της Χέρακλες την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί της ήττα, με το n/να έχει εμφανιστεί στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Καμπούρ που ηττήθηκε με 3-1 της Φέγενορντ, γνωρίζοντας έτσι την όγδοη ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Κακή και εκτός έδρας, προέρχεται από πέντε σερί ήττες.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,67 Stoiximan)

Φίτεσε – Φέγενορντ, (13/03, 15:30): Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Φίτεσε που επικράτησε με 1-2 της Ρόντα, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών. Δύσκολη αποστολή και παιχνίδι αποδείξεων το σημερινό για τη Φίτεσε που θέλει να «χτίσει» στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η Φέγενορντ που επικράτησε με 3-1 της Καμπούρ, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη σερί της νίκη. G/τα έξι τελευταία παιχνίδια της, με τη Φέγενορντ να θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία.

Προγνωστικό: G/G (1,60 Betshop)

Άγιαξ – Ναϊμέγκεν, (13/03, 17:45): Χωρίς φρένα συνεχίζει ο Άγιαξ που διέσυρε με 0-4 της Βίλεμ την προηγούμενη αγωνιστική. Πέτυχε έτσι την πέμπτη σερί της νίκη, ενώ παραμένει συνολικά αήττητη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της, όπου στα έξι τελευταία σημειώθηκε τοover 2,5. Επιτέλους νίκη για τη Ναϊμέγκεν, που επικράτησε με 1-0 της Χέρακλες βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αναμετρήσεων. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της ενώ το N/εμφανίστηκε στα επτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,60 @ mybet)