Συνέχεια στις επιτυχίες θα προσπαθήσει να δώσει η Φενερμπαχτσέ προκειμένου να διατηρηθεί μόνη στην πρώτη θέση. Υποχρεωμένη για τη νίκη η Μπεσίκτας που δοκιμάζεται στην έδρα της Ρίζεσπορ.

Τραμπζονσπόρ – Μερσίν Ιντ. Γιου. (11/03, 20:00): Συνεχίζεται ο κατήφορος της Τραμπζονσπόρ, που ηττήθηκε με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική από την Κόνιασπορ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί της ήττα, αλλά και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με το g/και over2,5 να έχει εμφανιστεί στα τέσσερα εξ αυτών. Επιτέλους νίκη για την Μερσίν που επικράτησε με 1-0 της Σίβασπορ, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών που μετρούσε τρεις ήττες. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, ενώ το n/gεμφανίστηκε στα επτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,93 Stoiximan)

Γκαζιάντεπσπορ – Κόνιασπορ, (12/03, 13:00): Τον βαθμό από την Οσμάνλισπορ (1-1) απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκαζιάντεπσπορ που παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη. Θέλει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και υποδέχεται την Κόνιασπορ, έχοντας σήμερα δύσκολη αποστολή. Ακάθεκτη συνεχίζει η Κόνιασπορ που επικράτησε εύκολα με 2-0 της Τραμπζονσπόρ, πετυχαίνοντας την τέταρτη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητη στα 14 τελευταία παιχνίδια της, με τα έντεκα εξ αυτών να είναι under 2,5.

Προγνωστικό: G/G (1,90 Betshop)

Μπασακσεχίρ – Οσμάνλισπορ, (12/03, 15:30): Αν και δικαιούταν κάτι καλύτερο κόντρα στη Γαλατασαράι, η Μπασακσεχίρ περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία της στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, με την Μπασακσεχίρ να ψάχνει το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Οσμάνλισπορ προκειμένου να διατηρηθεί στην 4ηθέση. Στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) περιορίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Οσμάνλισπορ κόντρα στη Γκαζιάντεπσπορ. Παρέμεινε αήττητη για έκτο διαδοχικό παιχνίδι, όπου στα πέντε εξ αυτών εμφανίστηκε το g/g.

Προγνωστικό: G/G (1,75 Magicbet)

Ρίζεσπορ – Μπεσίκτας, (12/03, 19:00): Δεν άντεξε στην πίεση που της άσκησε η Μπούρσασπορ, με τη Ρίζεσπορ να γνωρίζει την ήττα με 1-0. Έβαλε τέλος σε ένα νικηφόρο σερί δυο αναμετρήσεων και υποδέχεται σήμερα την Μπεσίκτας με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Εύκολη αποστολή είχε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Εσκισεχίρσπο η Μπεσίκτας της οποίας επικράτησε με 3-1. Έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό δυο συνεχόμενων ηττών και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και τη Φενέρ.

Προγνωστικό: 2 (1,68 Goalbet)

Εσκισεχίρσπορ – Ακίσασπορ (13/03, 13:30): Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Μπεσίκτας, με την Εσκισεχίρσπορ να γνωρίζει την ήττα με 3-1. Αυτή ήταν η τρίτη σερί της ήττα, ενώ το g/εμφανίστηκε στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Δεν άντεξε στην πίεση της Φενέρ, με την Ακίσασπορ να γνωρίζει την ήττα με 0-3. Παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, με την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ουραγό να είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Ακίσασπορ.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,70 @ mybet)

Γκεντσλερμπιρλίγκι – Γαλατασαράι, (13/03, 16:00): Με 0-2 επικράτησε της Καϊσέρισπορ η Γκεντσλερμπιρλίγκι, πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη σερί της νίκη, αλλά και έκτη στα επτά τελευταία παιχνίδια της, με το n/και under 2,5 να έχει εμφανιστεί στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Τυχερή στάθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Γαλατασαράι, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Μπασακσεχίρ. Δεύτερη σερί ισοπαλία, αλλά και τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι που παραμένει χωρίς νίκη. Κακή αμυντικά δέχεται γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1,70  Betshop)

Φενερμπαχτσέ – Καϊσέρισπορ, (13/03, 19:00): Χωρίς φρένα συνεχίζει η Φενερμπαχτσέ που κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Ακίσασπορ, επικρατώντας της με 0-3. Αυτή ήταν η τρίτη σερί της νίκη, ενώ συνολικά μετράει μόλις μια ήττα στα 34 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Συνεχίζει να απογοητεύει η Καϊσέρισπορ, που ηττήθηκε με 0-2 από τη Γκεντσλερμπιρλίγκι, γνωρίζοντας έτσι την πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (1,40 Interwetten)

Σίβασπορ – Κασίμπασα, (14/03, 19:00): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Σίβασπορ που ηττήθηκε με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική από την Μερσίν. Παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, ενώ συνολικά μετράει μόλις μια νίκη στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις της. Εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κακή κατάσταση της Αντάλιασπορ η Κασίμπασα, της οποία επικράτησε με 2-1, επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Ανώτερη αγωνιστικά από την Σίβασπορ θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, με στόχο να μειώσει την διαφορά της από την πρώτη τετράδα.

Προγνωστικό: 2 (2,85  @ Stoiximan)

Αντάλιασπορ – Μπούρσασπορ (14/03, 20:00): Δεν άντεξε στην πίεση της Κασίμπασα, με την Αντάλιασπορ να γνωρίζει την ήττα με 2-1. Επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα έπειτα από δυο αγωνιστικές, με το g/g και over 2,5 να έχει εμφανιστεί στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπούρσασπορ καθώς επικράτησε με 1-0 της Ρίζεσπορ. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ το n/g και under 2,5 εμφανίστηκε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2,00 @Goalbet)