Με την αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στη Σασσουόλο ανοίγει σήμερα (11/03) η αυλαία της 29ης αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Δυο αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο και εφτά την Κυριακή.

Γιουβέντους – Σασσουόλο (11/03, 21:45): Συνέχεια στο αήττητο σερί των 18 αγώνων στο πρώταθλημα θέλει να δώσει η Γιουβέντους κόντρα στη Σασσουόλο, έχοντας το μυαλό της και στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Αταλάντα (0-2) και απέναντι στη Σασσουόλο έχει την ευκαιρία για ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Σασσουόλο, που παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Ποντάρουμε στο N/G, δεδομένου πως η Γιουβέντους δεν δέχεται εύκολα γκολ μέσα στο σπίτι της.

Προγνωστικό: N/G (1.50 @ Stoiximan)

Έμπολι – Σαμπντόρια (12/03, 19:00): Εννέα σερί αγωνιστικές παραμένει μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης, η Έμπολι, η οποία έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ήττες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι στις ισάιρθμες τελευταίες αγωνιστικές. Με τη Σαμπντόρια να είναι τρεις βαθμούς πίσω της, η Μάρκο Τζιανπάολο έχει ακόμη ένα λόγο να θέλει τη νίκη στην αναμέτρηση αυτή. Βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα της Γένοβας με τις δυο διαδοχικές νίκες της κόντρα σε Φροζινόνε (2-0) και Βερόνα (0-3), διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Θέλει τη νίκη για να αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια.

Προγνωστικό: 2 (3.52 @ Goalbet)

Ίντερ – Μπολόνια (12/03, 21:45): Τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θέλει να εξασφαλίσει η Ίντερ, που αναμένεται να δώσει σκληρή μάχη με τη Μίλαν για την κατάληψη της πέμπτης θέσης. Νικηφόρα τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, που μπορούν να γίνουν τέσσερα και κόντρα στη Μπολόνια. Από τρεις σερί ”λευκές” ισοπαλίες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, που δεν έχουν δεχθεί κάποιο τέρμα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της, αποκτά πλέον ρόλο ρυθμιστή στο πρωτάθλημα, για τις υπόλοιπες ομάδες.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Betshop)

Κιέβο – Μίλαν (13/03, 13:30): Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει η Κιέβο κόντρα στη Μίλαν, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρίσκονται οριακά εντός δεκάδας, ωστόσο δεν έχουν εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή τους, προερχόμενοι από ήττα 3-1 κόντρα στη Νάπολι. Από ήττα προέρχεται και η Μίλαν, η οποία δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό στην έδρα της Σασσουόλο (2-0). αυτή ήταν και η πρώτη της ήττα μετά από δώδεκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος της η νίκη που θα την διατηρήσει ζωντανή στη μάχη για την πέμπτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη.

Προγνωστικό: 2 (2.05 @ Magicbet)

Κάρπι – Φροζινόνε (13/03, 16:00): Μονόδρομος η νίκη και για τις δυο ομάδες που ”καίγονται” για βαθμούς στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία. Η γηπεδούχος Κάρπι αγνοεί τη η νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, προερχόμενη από τρια διαδοχικά ισόπαλα αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά, η Φροζινόνε προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Ουντινέζε, όντας πλέον ένα βαθμό πίσω από την Παλέρμο. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους που θα ”σκυλιάσουν” για τους τρεις βαθμούς.

Προγνωστικό: 1 (1.92 @ Expekt)

Ουντινέζε – Ρόμα (13/03, 16:00): Με μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, η Ουντινέζε δεν διανύει και την καλύτερη της περίοδο, καθώς εξακολουθεί να μάχεται για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Προέρχεται από την ήττα 2-0 στην έδρα της Φροσινόνε. Μπορεί να μην τα κατάφερε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η Ρόμα τα πηγαίνει εξαιρετικά στα παιχνίδια πρωταθλήματος, προερχόμενοι από εφτά σερί νίκες. Ποντάρουμε σε ακόμη μια κόντρα στην Ουντινέζε.

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Interwetten)

Φιορεντίνα – Βερόνα (13/03, 16:00): Να αφήσει πίσω της την κακή εμφάνιση και την ήττα κόντρα στη Ρόμα (4-1), θέλει η Φιορεντίνα. Οι ”βιόλα” ποντάρουν πολλά στην κακή αγωνιστική κατάσταση της Βερόνα τη φετινή χρονιά για να πάρουν τη νίκη. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. ”Καίγεται” για βαθμούς η Βερόνα, που εξακολουθεί να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, όντας και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Σαμπντόρια. Έξι ισοπαλίες και εφτά ήττες στα εκτός έδρας φετινά της παιχνίδια.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.65 @ Stoiximan)

Τζένοα – Τορίνο (13/03, 16:00): Συνέχεια στο εντός έδρας αήττητο σερί των πέντε αγώνων θέλει να δώσει στην αναμέτρηση με την Τορίνο, η Τζένοα, η οποία θέλει να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τρεις νίκες και δυο ισοπαλίε το εντός έδρας σερί της, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Δυο βαθμούς πιο πάνω από τη Τζένοα είναι η ομάδα της Τορίνο, η οποία δεν εντυπωσιάζει με τις φετινές εμφανίσεις, μετρώντας μόλις δυο νίκες στα δεκατέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Επιλέγουμε το Under 2.5 που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.62 @ Goalbet)

Λάτσιο – Αταλάντα (13/03, 21:45): Μακριά από τον καλό της εαυτό η ομάδα της Λάτσιο, η οποία εξακολουθεί να μην μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει ένα ευρωπαίκό εισιτήριο αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό. Μετράει μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, προερχόμενη από την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Τορίνο. Δεκατρείς αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η Αταλάντα, η οποία μετράει έξι ισοπαλίες και εφτά ήττες. ”Καίγεται” για βαθμούς καθώς είναι πολύ κοντά στις τελευταίες θέσεις. Αμφότερες ”βγάζουν” το Under 2.5 στις τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Betshop)

Παλέρμο – Νάπολι (13/03, 21:45): Σε περιπέτειες έχει μπει η Παλέρμο, η οποία είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, με μόλις ένα βαθμό να τη χωρίζει από αυτή και την Φροζινόνε που ακολουθεί. Αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές, έχοντας απολογισμός τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Πολύ δύσκολα θα κόψει βαθμούς από τη Νάπολι. Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θέλουν νίκη σε όλα τα παιχνίδια που απέμειναν, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Γιουβέντους, που θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας και πάλι.

Προγνωστικό: 1 (1.30 @ Magicbet)