novibet

Για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Γαλλίας, η Ανζέ υποδέχεται τη Μονπελιέ (22:05) και η Novibet προσφέρει το παιχνίδι προς στοιχηματισμό με 0% γκανιότα*.

Με απογοητευτικό τρόπο ξεκίνησε το 2018 για την Ανζέ, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τη Λοριάν και κατ’ επέκταση πρόωρο αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γαλλίας. Η αλήθεια είναι ότι προκάλεσε υπέρ του δέοντος την τύχη της, αφού επέλεξε να παίξει με αρκετούς αναπληρωματικούς απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί της β’ κατηγορίας, δείχνοντας εν μέρει πως επιδιώκει τον αποκλεισμό. Το τέλος του πρώτου γύρου την βρήκε στην προτελευταία θέση με μόλις 18 βαθμούς (3-9-7), εντός έδρας είναι απελπιστική μέχρι σήμερα, έχοντας σημειώσει όλη κι όλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-4-4).

Έχοντας εντυπωσιάσει τους πάντες με την εικόνα της στον πρώτο γύρο και με το γεγονός ότι αποτελεί την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, έχοντας δεχθεί μόλις 13 γκολ σε 19 ματς, θα περίμενε κανείς πως η Μονπελιέ θα ξεκινήσει… φουριόζα τη νέα χρονιά, που τη βρήκε να αγωνίζεται στην έδρα της ερασιτεχνικής Πονταρλιέ για το Κύπελλο. Εν τέλει όμως χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να πάρει την πρόκριση. Το τέλος του πρώτου γύρου τη βρήκε να ισοβαθμεί με την Γκινγκάμπ στην 7η θέση με 26 βαθμούς (6-8-5), μακριά από την έδρα της δεν τα πάει κι άσχημα (3-4-2).

*Ισχύει για την επιλογή Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/ /Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας